Constructorul francez de maşini Renault a prezentat în cadrul Delhi Auto Expo cel mai nou concept al său, Renault KWID, o maşină creată pentru...
kwid_1Constructorul francez de maşini Renault a prezentat în cadrul Delhi Auto Expo cel mai nou concept al său, Renault KWID, o maşină creată pentru piaţa indiană şi care are un design robust şi roţi care amintesc de maşinile de teren, anunţă jurnaliştii CNET.

Cea mai interesantă parte a lansării acestuia este faptul că vehicolul multi-purpose vine însoţit de propriul Flying Companion, aşa cum este denumită drona care va zbura alături de el şi care va sonda condiţiile de traffic, va detecta obstacolele şi va face fotografii panoramice ale drumului.

Potrivit oficialilor Renault, drona poate fi controlată printr-o tabletă montată în bordul maşinii. Aceasta are două modalităţi de operare: una manuală, prin care un pasager controlează drona de la distanţă, şi o secvenţă pre-programată care foloseşte locaţia GPS.

Noul concept car al Renault are şi o serie de specificaţii de design interesante. Şoferul stă uşor spre mijlocul maşinii, având loc pentru un pasager pe oricare dintre părti. Scaunul este împins în faţă pentru a crea mai mult loc de manevră pentru braţ şi umăr.

kwid_2

kwid_3

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.