LG Electronics anunţă disponibilitatea pe piața din România a celui mai inovator smartphone, LG G Flex, conceput pentru a urmări curba feţei umane. Astfel,...
LG G Flex 003LG Electronics anunţă disponibilitatea pe piața din România a celui mai inovator smartphone, LG G Flex, conceput pentru a urmări curba feţei umane. Astfel, noul smartphone LG cu ecran curbat va oferi consumatorilor  din România o nouă experiență, nemaiîntâlnită până în prezent pe alte terminale.

“Noul LG G Flex revoluționează segmentul de smartphone-uri prin inovația pe care o aduce. Este un punct de referință și ne bucurăm să fim promotorii acestui moment și sa ducem la un nou nivel experiența pe care consumatorii din România o au cu brandul LG,” a declarat Bum Seop Lee, președinte al LG Electronics România.

Noul LG G Flex aduce o serie de inovații în numeoase domenii. Măsurând şase inci pe diagonală, ecranul Plastic OLED (P-OLED) este cel mai mare din lume, special creat şi dezvoltat pentru un smartphone. LG G Flex utilizează prima baterie curbată din lume şi este primul telefon care dispune de un strat de auto-reparare pe capacul din spate, ceea ce îl face imun la zgârieturi şi crăpături minore.

Dispozitivul unic oferă, de asemenea, caracteristici ale interfeței de utilizare centrate pe utilizator, cum ar fi QTheatre, Fereastră Dublă (Dual Window) şi Blocare a tastelor prin Balansare (Swing Lockscreen) special  concepute pentru ecranul curbat.

[wzslider autoplay=”true”]

Specificaţii cheie:
Chipset: 2.26 GHz Quad-Core Qualcomm® Snapdragon™ 800 (MSM 8974)
GPU: Adreno 330, 450MHz
Ecran: 6-inci HD (1280 x 720), P-OLED Curbat (RGB Real)
Memorie: 2GB LP DDR3 RAM / 32GB eMMc
Cameră: Spate 13.0MP / Faţă 2.1MP
Baterie: 3,500mAh (încorporată)
Sistem de Operare: Android Jelly Bean 4.2.2
Mărime: 160.5 x 81.6 x 7.9 – 8.7mm
Greutate: 177g
Reţea: LTE / HSPA+ / GSM
Conectivitate: BT 4.0 / WiFi (802.11 a/b/g/n/ac) / NFC
Culoare: Argintiu Titan
Altele:  Hi-Fi 24bit, 192kHz Playback

LG G Flex este disponibil în România în rețelele operatorilor de telefonie mobilă Orange și Vodafone, precum și în rețelele retailerilor.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.