Potrivit celor mai recente informaţii date publicităţii şi citate de presa internaţională, Alipay, cel mai mare serviciu de plăţi online din China (controlat de...
alipayPotrivit celor mai recente informaţii date publicităţii şi citate de presa internaţională, Alipay, cel mai mare serviciu de plăţi online din China (controlat de gigantul din e-commerce Alibaba), este şi cel mai mare din lume, cu un volum al tranzacţiilor de 150 de miliarde de dolari în 2013.

Recent, oficialii Alipay au declarat faptul că Alipay Wallet a înregistrat peste 2,78 fr miliarde de tranzacţii din partea a 100 de milioane de utilizatori înregistraţi pe gadgeturi mobile.

Alibaba intră pe mobile gaming şi aduce Apple Store în China

Totodată, volumul total de plăţi mobile făcute prin Alipay a trecut de 900 de miliarde de yuani (adică 150 de miliarde de dolari) în 2013, cu mult peste cel al rivalilor americani PayPal (controlat de EBay) şi Square Inc., care s-a ridicat la circa 50 de miliarde de dolari.

Mai mult, pe perioada celor şapte zile în care s-a sărbătorit Anul Nou Chinezesc, moment în care toate băncile au fost închise, utilizatorii Alipay Wallet au făcut circa 100 de milioane de tranzacţii de pe telefoanele mobile, nu mai puţin de 52% din totalul plăţilor online ale lunii trecute.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.