UPC România anunţă retragerea sa din cadrul Asociaţiei de Comunicaţii prin Cablu (A.C.C.) începând cu data de 1 februarie 2014. Această decizie a venit...
upcUPC România anunţă retragerea sa din cadrul Asociaţiei de Comunicaţii prin Cablu (A.C.C.) începând cu data de 1 februarie 2014. Această decizie a venit în urma reevaluării, de către UPC România, a strategiei A.C.C. şi în urma analizării activităţii din ultima perioadă a Asociaţiei.

In acest context, dorim să menţionăm că declaraţiile recente ale domnului Radu Petric, Preşedinte A.C.C., declaraţii făcute în numele asociaţiei, nu sunt în acord cu poziţia UPC România şi nu reprezintă punctul de vedere al companiei noastre.

UPC România, una dintre cele mai mari companii de telecomunicaţii de pe piaţa locală, este lider în domeniul inovaţiei în tehnologie. Compania oferă servicii de televiziune (digitală, prin satelit şi analogică), Internet în bandă largă şi telefonie în aproximativ 200 de oraşe.

Serviciile digitale oferite de UPC România îi conectează pe cei 1.160.300 de clienţi la universul digital şi le oferă experienţe uimitoare. Premierele UPC pe piaţa din România includ lansarea televiziunii digitale, a tehnologiilor HD, DVR, 3D, dar şi a internetului de mare viteza, Fiber Power 200 Mbps. UPC România este afiliată la Liberty Global, Inc.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.