Postul de televiziune Cartoon Network aduce personajele din desenele animate în mijlocul copiilor. În lunile februarie și martie, Petrecerile prieteniei organizate de Cartoon Network...

gumballPostul de televiziune Cartoon Network aduce personajele din desenele animate în mijlocul copiilor. În lunile februarie și martie, Petrecerile prieteniei organizate de Cartoon Network vor ajunge în Iași, Timișoara, Constanța și Oradea.


Evenimentele încep pe 16 februarie, iar primul este găzduit de Palas Mall din Iași. Urmează întâlnirea cu fanii din Timișoara, la Iulius Mall, pe 23 februarie, Constanța – la Maritimo Mall pe 1 martie și Oradea – Era Shopping Parc, pe 16 martie. Orele evenimentelor sunt disponibile pe site-ul CartoonNetwork.ro. Copiii vor putea face cunoștință cu câteva dintre cele mai îndrăgite personaje Cartoon Network: Gumball și Darwin, cei doi prieteni din serialul animat Uimitoarea lume a lui Gumball, precum și cu protagoniștii serialului Să-nceapă aventura, Finn și Jake, care se află pentru prima dată în România.

“Fiecare întâlnire cu copiii ne reamintește că lumea desenelor animate, în care totul este posibil și umorul se naște din cele mai neobișnuite situații, rămâne la fel de fascinantă pentru cei mici, indiferent de viteza cu care se modifică lumea în jurul nostru. Pornind de la prietenia dintre personaje precum Gumball și Darwin, Finn și Jake, Sughiț și Știrbul (Dragonii: apărătorii insulei) și chiar Bugs Bunny și Daffy Duck (The Looney Tunes Show), Cartoon Network le pregătește copiilor o aventură unică în lumea prieteniei, plină de jocuri și activități amuzante”

Andreea Spasova, Marketing și PR Manager Turner Broadcasting pentru România, Rusia, Bulgaria și țările balcanice sa-nceapa aventura

La fiecare eveniment va exista și un spațiu dedicat strângerii de jucării pentru copiii mai puțin norocoși, ca urmare a răspunsului fanilor la campania umanitară desfășurată pe site-ul CartoonNetwork.ro în decembrie 2013. Lansată sub sloganul Bucuria de a dărui este la fel de mare ca bucuria de a primi, campania a atras în număr mare copiii, care au jucat aproape 14.000 de jocuri și au obținut puncte, transformate de Cartoon Network și sponsorii campaniei în 3.000 de cadouri pentru copiii instituționalizați.

Serialul Uimitoarea lume a lui Gumball, difuzat la Cartoon Network de luni până vineri la 17:50, a obţinut până acum 21 de premii internaționale, inclusiv cinci premii BAFTA, dintre care unul prentru cel mai bun scenariu. Comedia urmăreşte aventurile de zi cu zi ale lui Gumball, în vârstă de 12 ani, ale prietenilor şi familiei sale în neobişnuitul oraş Elmore. Cartoon Network va difuza un maraton Gumball pe 8 martie, de la 7:50, iar noile episoade din sezonul al 3-lea vor avea premiera în România în 2014.

Să-nceapă aventura, serial cult care a primit anul trecut un premiu Emmy pentru cea mai bună realizare individuală în animație, urmărește peripețiile a doi buni prieteni, înțeleptul câine vorbitor Jake și băiatul aventuros Finn, care trec împreună prin aventuri fantastice și amuzante în regatul imaginar Ooo. Serialul poate fi urmărit la Cartoon Network de luni până vineri la 17:25, iar noi episoade din sezonul 5 vor avea premiera vineri, 14 martie, la aceeași oră.

Cartoon Network este unul dintre principalele posturi de televiziune pentru copii, care difuzează seriale animate de comedie, de acţiune şi aventuri. Printre serialele reprezentative se numără Uimitoarea lume a lui Gumball, Ben 10: Omnivers, Să-nceapă aventura şi Un show obişnuit. Experienţa Cartoon Network este completată de website-urile premiate, de jocuri, VOD, aplicaţii mobile şi o gamă largă de produse sub licenţă. Canalul paneuropean a fost lansat în 1993, iar Cartoon Network este disponibil acum în versiuni localizate în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, în 21 de limbi şi 128 de milioane de case. Cartoon Network este operat de Turner Broadcasting, o companie Time Warner.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.