Versiunea americană a show-ului “X Factor”, creată de magnatul media britanic Simon Cowell, care era şi jurat în acest concurs muzical de talente, a...

x factorVersiunea americană a show-ului “X Factor”, creată de magnatul media britanic Simon Cowell, care era şi jurat în acest concurs muzical de talente, a fost anulată de televiziunea Fox, după trei sezoane, din cauza audienţelor scăzute înregistrate în ultimul timp, scrie Mediafax.ro.

“X Factor” nu a reuşit să aibă acelaşi succes la public ca “American Idol”, un alt concurs de talente creat de Simon Cowell şi care a ajuns la cel de-al 13-lea sezon la televiziunea Fox.

Finala sezonului al 13-lea al versiunii americane a “X Factor”, care a fost difuzată pe Fox în luna decembrie, a reuşit să strângă doar 6,2 milioane de telespectatori, audienţa scăzând la jumătate faţă de finala primului sezon al acestui show.

În schimb, principalul concurent al show-ului, emisiunea “The Voice”, difuzată în SUA de televiziunea NBC, a atras aproximativ 12 milioane de telespectatori pe ediţie.

În România, emisiunea este difuzată de televiziunea Antena 1 și a ajuns la ediția a III-a.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.