Compania de televiziune prin satelit Focus Sat România anunţă suspendarea temporară a transmisiei celor 5 canale aparţinând Antena Group (Antena 1, Antena Stars, Euforia...
focus-sat-largeCompania de televiziune prin satelit Focus Sat România anunţă suspendarea temporară a transmisiei celor 5 canale aparţinând Antena Group (Antena 1, Antena Stars, Euforia Lifestyle, GSP TV și Antena 3). 

Decizia Focus Sat de a scoate temporar din grilă posturile mai sus menționate vine ca urmare a impunerii, de către Antena Group, a unor condiții și costuri inacceptabile, care ar avea repercusiuni directe asupra clienţilor Focus Sat şi pe care compania continuă să le negocieze, în interesul acestora.

Focus Sat îşi exprimă regretul ca această situaţie poate produce inconvenienţe clienţilor săi. Deoarece experienţa clienţilor este o prioritate pentru Focus Sat, compania le va oferi acestora  5 canale, fără costuri suplimentare, pentru a compensa absenţa temporară a canalelor Antena Group din grilă. Astfel, începând cu 6 februarie 2014, toţi clienţii Focus Sat se vor putea bucura de posturile Discovery Science, Discovery World, History Channel, National Geographic Wild şi Bollywood TV în pachetul de bază, Familia.

Considerăm că decizia Antena Group şi modul de abordare a acestei situaţii sunt inacceptabile la adresa utilizatorilor, în contextul în care ni se solicită mărirea de peste 4 ori a costului per abonat. Această majorare de tarif ar genera un impact negativ asupra clienţilor noştri, iar acceptarea unei asemenea creșteri de preț în numele clienților nu a reprezentat o opţiune rezonabilă pentru noi. Vrem să ne asigurăm că toate solicitările Antena Group au în vedere oferirea unor condiţii stabile și rezonabile, în raport cu valoarea oferită clienţilor şi că promisiunile făcute clienților Focus Sat vor fi respectate și pe viitor. De aceea continuăm să explorăm toate opțiunile, în speranţa găsirii celei mai bune soluţii pentru clienţii noştri”, afirmă Cătălin Ițu, Country Director Focus Sat România.

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.