Pentru indragostiti, Valentine’s Day este o zi speciala. Acum se fac declaratii de dragoste si cereri in casatorie, acum se daruiesc cadouri care simbolizeaza...
Colectia_Valentine_s_day_SilverzonePentru indragostiti, Valentine’s Day este o zi speciala. Acum se fac declaratii de dragoste si cereri in casatorie, acum se daruiesc cadouri care simbolizeaza dragostea si ii apropie si mai mult pe cei care iubesc si sunt iubiti. Si ce cadou poate fi mai frumos pentru persoana iubita decat o bijuterie care spune ” I LOVE YOU” si care, ori de cate ori este purtata, spune mai mult decat o mie de cuvinte?

Bijuterii pentru ea de Valentine’s Day 
Femeile adora bijuteriile, asa ca nu vei da gres daca iti vei declara dragostea daruindu-i iubitei tale un cadou stralucitor care sa “vorbeasca” de la sine despre sentimentele pe care i le porti. Alege un pandantiv din argint gravat cu declaratii de iubire de la SilverZone, un inel placat cu aur pe care scrie simplu “Love” sau un medalion care se deschide si poate pastra in interior o fotografie cu voi doi.

Inimioarele, porumbeii si Cupidonii simbolizeaza dragostea, ceea ce face ca bijuteriile cu astfel de insemne sa fie cadoul perfect pentru o ocazie precum Ziua Indragostitilor. Fie ca alegi un inel cu piatra in forma de inimacercei cu porumbei indragostiti sau un pandantiv in forma de Cupidon, femeia pe care o iubesti va aprecia acest cadou ca pe o declaratie sincera a sentimentelor pe care i le porti.

Bijuterii pentru el de Valentine’s Day 
Oricat s-ar arata ei de duri si insensibili, si barbatii sunt emotionati atunci cand femeia iubita le face declaratii de dragoste. O bijuterie bine aleasa ii va dovedi barbatului pe care il iubesti cat de mult tii la el si ii va reaminti mereu de relatia speciala pe care o aveti. Ai putea sa-i daruiesti o bratara Shamballa cu hematit si cristale gri sau una din zale de argint, un pandantiv in forma de cruce inscriptionata cu declaratii de iubire sau un pandantiv cu lacat si cheie. Ce cadou ii poate transmite mai bine ca iubirea ta este a lui pentru totdeauna?

Bijuterii speciale de Valentine’s Day 
Valentine’s Day este ocazia perfecta pentru a va anunta oficial iubirea. Surprinde-ti jumatatea cu un inel de logodna cu pietricele discrete sau cu o verigheta din argint – va fi cea mai frumoasa declaratie de dragoste. Si nici nu va trebui sa te pierzi in cuvinte inflacarate de amor, deoarece un astfel de cadou vorbeste de la sine. Iar Valentine’s Day va deveni pentru voi doi mai mult decat Ziua Indragostitilor, va fi ziua voastra speciala!

Verigheta-argint-pietre - 167 lei

 

Bratara-ajustabila-cristale-hematit - 48 lei

Bratara-din-argint-925-cu-zale - 98 lei

Cercei-pasarele - 148 lei

Inele-argint-logodna - 309 lei

Inel-inima - 215 lei

Inel-love-argint-placat-aur - 147 lei

Medalion-inimioara -198 lei

Pandantiv din argint gravat Love Hope Peace Love - 49 lei

Pandantiv-argint-cruce-egipt - 57 lei

Pandantiv-argint-cupidon - 70 lei

Pandantiv-argint-faith-love-hope - 111 lei

Pandantiv-argint-gravat - 70 lei

Pandantiv-argint-lacat-cheie-indragostiti - 136 lei

Pandantiv-argint-Live-Laugh-Love - 58 lei

Pandantiv-inima-mesaje - 122 lei

Pandantiv-inimioara-I-love-you - 16 lei

Set-inele-de-logodna-argit-pietricica - 199 lei

Set-inimioare-topaz-mistic - 178 lei

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.