La patru luni de la lansarea oficială, cea mai nouă versiune a sistemului de operare Android, KitKat, este instalată doar pe aproape 2% dintre...
kitkat_androidLa patru luni de la lansarea oficială, cea mai nouă versiune a sistemului de operare Android, KitKat, este instalată doar pe aproape 2% dintre smartphone-urile şi tabletele care funcţionează pe baza acestuia.

În acelaşi timp, potrivit celor mai recente date colectate din piaţă, versiunea anterioară, Jelly Bean, a avut o creştere de un procent, fiind la baza a 60,7% dintre device-urile mobile cu Android.

androidE drept, update-ul sistemului a venit în principal cu noile modele Google Nexus şi Motorola, ceilalţi jucători abia finalizându-şi upgrade-urile pentru device-uri, însă situaţia contrastează foarte mult cu cea a iOS şi a gadgeturilor Apple.

Lansat cu o lună mai devreme, în septembrie, iOS 7 a fost instalat din prima lună pe 64% dintre gadgeturile compatibile, iar Apple a anunţat că în luna ianuarie, cea mai recentă versiune a sistemului de operare rula pe 80% dintre iPhone-uri sau iPad-uri.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.