Chiar dacă şi-a desemnat noul CEO, Microsoft nu se opreşte aici. Unul dintre cei mai mari producători de software din lume investeşte 15 milioane...
microsoftChiar dacă şi-a desemnat noul CEO, Microsoft nu se opreşte aici. Unul dintre cei mai mari producători de software din lume investeşte 15 milioane de dolari în Foursquare ca parte a unui acord pe o perioadă mai lungă care îi permite Microsoft acces la baza de date cu locaţii a startup-ului New York-ez.

Lansat în urmă cu patru ani, Foursqare are atât o aplicaţie mobilă cât şi web prin care utilizatorii se înregistrează într-o locaţie sau pot găsi magazine, cafenele, restaurante, hoteluri, etc., în apropierea locului unde se află. Compania, care are 45 de milioane de utilizatori înregistraţi, a mai primit 35 de milioane de euro în luna decembrie ca parte a unei runde de finanţare din partea unui alt investitor.

E oficial: Satya Nadella este noul CEO al Microsoft

Acum, Microsoft va câştiga acces la baza de date cu peste 60 de milioane de locaţii şi 5 miliarde de check-in-uri pentru a-şi îmbunătăţi propriile produse, Bing şi Windows Phone.

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.