Primul dispozitiv Nexus 5 roșu este acum disponibil pe Google Play™. Nexus 5 este primul telefon Google disponibil în trei culori: roșu, alb și...
Nexus5 REDPrimul dispozitiv Nexus 5 roșu este acum disponibil pe Google Play™. Nexus 5 este primul telefon Google disponibil în trei culori: roșu, alb și negru. Lansat în octombrie anul trecut de LG și Google, Nexus 5 este considerat un    telefon Google elegant şi de înaltă performanță. Nexus 5 este echipat cu un procesor Qualcomm Snap-dragon™ 800, cu un uimitor ecran IPS full HD de 5 inci şi pe care rulează Android 4.4, KitKat, cea mai recentă versiune a sistemului de operare Android.

“Gama de telefoane Nexus a fost creată pentru a face lucrurile diferit, iar consumatorii care împărtășesc această viziune au fost fanii noştri cei mai loiali”, a declarat Dr. Jong-Seok Park, președinte și CEO al companiei LG Electronics Mobile Communications. “Ne păstrăm această viziune şi în ceea ce priveşte Nexus 5 roșu, care credem că va atrage atenţia consumatorilor care doresc să iasă şi mai mult în evidenţă.”

Nexus 5 roșu va fi disponibil pe Google Play™ începând din această lună în  SUA, Canada, Marea Britanie, Franța, Germania, Italia, Spania, Australia, Hong Kong, India, Japonia şi Coreea, cu o disponibilitate mai extinsă în Europa până la sfârşitul lunii. Clienții vor avea posibilitatea de a achiziționa un Nexus 5 roșu în magazine de pe   anumite piețe.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.