Dacă ţinem cont de faptul că la trei zile de la lansare (în luna semptembrie a anului trecut) GTA 5 avea deja încasări de...
2013_grand_theft_auto_gta_v-wideDacă ţinem cont de faptul că la trei zile de la lansare (în luna semptembrie a anului trecut) GTA 5 avea deja încasări de un miliard de dolari, nu trebuie să ne mai mire faptul că jocul a devenit cel mai bine vândut din 2013.

Informaţia a fost confirmată de producătorul Rockstar Games, un creator de jocuri, care aparține de Take-Two Interactive, odată cu publicarea datelor financiare pe anul trecut.

“Grand Theft Auto 5 este cel mai bine vândut joc video din 2013. Până în acest moment, au fost vândute peste 32,5 milioane de unităţi”, afirmă oficialii studioului de jocuri.

GTA V a fost unul dintre cele mai așteptate jocuri ale anului și primul din serie care include modul multiplayer.

Cel de-al cincilea episod al seriei Grand Theft Auto se desfăşoară în Los Santos, o metropolă modernă, care se dorește a fi  o parodie a societăţii moderne din Vest: întreg oraşul este împânzit de guru autoproclamaţi, de personaje dubioase care visează să devină vedete şi de celebrităţi a căror faimă este de mult apusă. În mijlocul acestei lumi dominate de criza economică şi reality show-uri de duzină îi vom întâlni pe cei trei protagonişti ai jocului.

Fiecare dintre ei reprezintă un alt tip de criminal: Franklin este un borfaş de stradă care vrea să se îmbogăţească cât mai uşor şi repede, Michael este un escroc retras care vrea doar puţină linişte, iar Trevor este un maniac violent şi imprevizibil. Din cauza unor evenimente neprevăzute ei ajung să formeze o echipă nu tocmai obişnuită, care se angajează într-o serie de activităţi deosebit de riscante, în speranţa de a se îmbogăţi peste noapte.

Grand Theft Auto V este cel mai ambiţios titlu al francizei, oferind cea mai mare şi mai dinamică lume de joc întâlnită în jocurile GTA, amestecând firul epic antrenant cu un gameplay captivant.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.