Aniversarea unui deceniu de existenţă aduce puţină nostalgie în inimile managerilor Facebook, aşa că aceştia au hotărât introducerea “A Look Back”, un serviciu care...
facebookAniversarea unui deceniu de existenţă aduce puţină nostalgie în inimile managerilor Facebook, aşa că aceştia au hotărât introducerea “A Look Back”, un serviciu care vă dă ocazia să vedeţi cele mai bune 20 de momente (postări) făcute de la deschiderea contului pe această reţea de socializare.

Serviciul oferă atât posibilitatea de a vedea conţinut video, cât şi o colecţie foto a celor mai bune momente. Bineînţeles, rezultatul final al “A Look Back” poate fi împărtăşit cu prietenii voştri.

Vedeţi acum cele mai bune momente ale voastre pe Facebook! A Look Back.

Noul tool al Facebook este similar cu cel “Year in Review”, disponibil încă de la finalul anului trecut, care face o analiză a celor mai tari momente din 2013.

La zece ani de Facebook au fost înregistrate peste 201 de miliarde de conexiuni între prieteni, au fost share-uite peste 400 de miliarde de fotografii şi au fost trimise peste 7.800 de miliarde de mesaje prin intermediul platformei.

New trends – reinventarea Facebook poartă un nume: Paper

Din luna decembrie 2013, circa 81% dintre utilizatorii zilnici activi vin din afara Americii de Nord, iar media zilnică a like-urilor este de 6 miliarde.

 • Octavian

  04/02/2014 #1 Author

  Bine bine, și cum se accesează serviciul? Un link ceva?

  Reply

  • Oana Coşman, Journalist

   04/02/2014 #2 Author

   Cel mai probabil, si in Romania serviciul va fi activat in scurt timp si va aparea la fel ca si Year in Review. In State a intrat in uz de putin timp. Punem link imediat ce functioneaza si la noi.

   Reply

 • Marian Crăciun, Jurnalist

  04/02/2014 #3 Author

  UPDATE: Da, ai dreptate! Acum se pare că link-ul nu mai funcționează Revenim cu detalii când avem și o actualizare de la Facebook!

  Despre asta era vorba:
  https://www.facebook.com/lookback

  Reply

 • SoLo Dorian

  04/02/2014 #4 Author

  Salut.Eu am sters accindental filmuletul de pe perete si nu ma mai lasa sa fac altu. Ce e de facut?

  Reply

  • Oana Coşman, Journalist

   05/02/2014 #5 Author

   Salutare! Din pacate nu avem un raspuns concret la problema ta. Poate ar fi mai bine sa le semnalezi asta chiar lor (am vazut pe net ca au mai fost probleme de acest gen), sau incearca un alt browser, poate acolo te lasa sa il refaci.

   Reply

 • Ovidiu

  05/02/2014 #6 Author

  Salut , am facut un video A look back si erau niste poze ce nu-mi placeau asa ca am sters video-ul din cronologie cand am vrut sa fac un video nou nu mai pot , cum pot sa-l fac din nou ?

  Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.