Cu ocazia târgurilor ISE 2014, Sharp va prezenta două tipuri de monitoare cu ecran tactil LCD și cu rezoluţia Full HD! Este vorba de...
LL-P202V_NA-2Cu ocazia târgurilor ISE 2014, Sharp va prezenta două tipuri de monitoare cu ecran tactil LCD și cu rezoluţia Full HD! Este vorba de un monitor de 20 de inch (LL-P202V), echipat cu stilou electronic care transformă scrisul de mână în text digital și permite o proiectare foarte precisă precum şi de noul monitor de 24 de inch (LL- S242A), echipat cu ecran tactil foarte sensibil creat pentru a afişa informaţii şi prezenta imaginii în punctele de vânzare, spaţii expoziţionale şi centrele de divertisment.

Monitoarele cu ecran tactil LCD aduse la târgurile ISE au extins gama monitoarelor comerciale oferite de Sharp, asigurând soluţii inovatoare ceea ce le permite sa  facă faţă numeroaselor provocări din cadrul afacerilor moderne. Printre cele mai noi soluţii oferite se numără și capacitatea de a scrie de mână pe ecran  sau soluţiile avansate Digital Signage, care permit o actualizare mai uşoară a conţinuturilor emise, chiar dacă acestea sunt afişate într-o locaţie la distanţă”, a declarat Christian Schwaiger, Vice Preşedintele Sharp Visual Solutions Europe.

Principalele avantaje ale noilor monitoare cu ecran tactil:

Monitorul de 20 de inch (LL-P202V), echipat cu stilou electronic care transformă scrisul de mână în text digital

LL-P202V model subţire, uşor, standard echipat în stilou electronic de o înaltă precizie, care prezintă o soluţie perfectă în timpul lucrărilor de proiectare şi de grafică precum şi pentru folosirea aplicaţiilor standard Microsoft Office.

Stilou electronic care transformă scrisul de mână în text digital în combinaţie cu un ecran foarte rezistent asigură un mod natural de adnotare, permiţând utilizatorului modificarea grosimii liniei prin modificarea puterii de apăsare, în acelaşi fel în care acest lucru este realizat cu un creion normal. Monitorul este, de asemenea, echipat cutaste funcţionale, pe care utilizatorul le poate configura pentru a le folosi la cele mai frecvente utilizări precum ştergerea cu ajutorul buretelui sau apăsarea pe tasta dreaptă a mausului.

Baza ergonomică permite amplasarea ecranului sub un unghi de 20°-75°, oferind utilizatorului un lucru mai confortabil şi un acces mai uşor pentru colegi la conţinutul ecranului dumneavoastră. Monitorul poate fi amplasat şi în poziţia verticală. Modelul LL-P202V va fi accesibil în toată Europa începând cu mai 2014.

Monitorul de 24 de inch (LL- S242A), echipat cu panou tactil extrem de sensibil Modelul LL-S242A, echipat în ecran de dimensiuni mari, prezintă o soluţie perfectă, ca un monitor interactiv în punctul de vânzare cu amănuntul, lângă casă sau ca element al sistemului Digital Signage.

Monitorul este universal în utilizare şi se poate instala atât în poziţia verticală, cât  şi în poziţia culcat. Furnizat în set, stiloul electronic cu o grosime de 2 mm oferă posibilitatea de realizare a unor adnotări foarte precise. Ecranul extrem de sensibil deserveşte anularea funcţiei de atingere, care permite utilizatorului o adnotare confortabilă şi naturală în timpul sprijinirii mâinii pe ecran. Atingerea accidentală a monitorului nu va elimina orele lungi de muncă.

Furnizat împreună cu setul software-ul universal Shap Digital Signage asigură o comandă cu materialele afişate direct de la dispozitiv sau de la distanţă asigurând gestionarea muncii chiar şi de la distanţe mari. Modelul LL-S242A va fi accesibil în toată Europa începând cu mai 2014.

PN-L703A-2

LL-S242A-W_NA-2

LL-S242A-W-2

PN-L603A_RW-16G1-2

LL-P202V-2

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.