Producătorul sud-coreean de electronice Samsung, unul dintre cei mai mari de pe piaţa internaţională de profil, a trimis invitaţiile pentru un eveniment de prezentare...
samsungProducătorul sud-coreean de electronice Samsung, unul dintre cei mai mari de pe piaţa internaţională de profil, a trimis invitaţiile pentru un eveniment de prezentare programat pentru data de 24 fabruarie, prima zi a târgului Mobile World Congress 2014 desfăşurat la Barcelona.

Piaţa a fost imediat înflăcărată de apariţia cifrei 5 pe invitaţie, un indiciu la posibila prezentare a noii generaţii de smartphone-uri Galaxy S, una dintre cele mai aşteptate lansări de pe zona de Android din acest an.

Bătălia giganţilor: Samsung Galaxy S5 cu sistem de scanare a retinei, din aprilie

Compania nu s-ar afla la primul eveniment de acest gen. În luna martie a anului trecut, Samsung şi-a prezentat actualul vârf de gamă, Galaxy S4 în cadrul unui eveniment care a avut loc la New York, o mişcare destul de controversată.

Contactaţi de presa internaţională, oficialii companiei au refuzat să ofere detalii despre prezenţa cifrei 5 pe invitaţie, însă zvonurile vehiculate în piaţă de câteva luni bune dau ca sigură lansarea noului model de smartphone înainte de luna aprilie. Totodată, se crede că S5 va avea câteva specificaţii uluitoare şi un design nou, un atac la specificaţiile actuale ale iPhone, una dintre ele fiind funcţia de scanare a retinei.

Samsung Galaxy S5, lansat la Mobile World Congress 2014

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.