Cel mai mare producator de corpuri si surse de iluminat din China, NVC Lighting Technology Corporation, va fi prezent incepand de anul acesta pe...
u6Cel mai mare producator de corpuri si surse de iluminat din China, NVC Lighting Technology Corporation, va fi prezent incepand de anul acesta pe piata din Romania prin intermediul distribuitorului SPIN Com-Exim.

Compania chineza a incheiat un parteneriat de exclusivitate pentru piata locala cu distribuitorul roman SPIN Com-Exim si estimeaza pentru primul an o cifra de afaceri de aproximativ 2 milioane de euro.

Suntem mandri ca am reusit sa convingem unul din cei mai importanti jucatori la nivel international pe piata produselor de iluminat, sa ne acorde exclusivitate pentru piata din Romania. Ceea ce a contat extrem de mult a fost experienta noastra ca si distribuitor, reteaua de parteneri la nivel national, precum si un plan de business bine pus la punct pentru a oferi companiei posibilitatea de a dezvolta un business solid pe plan local.” a declarat Cosmin State, Managing Director Spin Com-Exim.

Produsele NVC Lighting urmeaza sa fie distribuite la nivel local atat catre partenerii Spin Com-Exim, cat si catre lanturile de retail. Spin Com-Exim intentioneaza sa patrunda si pe piata ansamblurilor imobiliare datorita avantajului asigurat de catre gama diversificata de produse pe care o distribuie.

“Studiile noastre arata ca cererea pentru sursele de iluminat pe LED a avut o crestere constanta  in 2013 pe piata locala. Spin Com-exim vine astfel in intampinarea nevoilor pietei pentru toate segmentele de consumatori, oferindu-le nu doar lampi traditionale, ci si cele pe LED, produse de catre NVC Ligthing.” a completat Cosmin State, Managing Director Spin Com-Exim.

NVC Lighting produce corpuri si surse de iluminat pentru diferite segmente de piata, precum: consumatori domestici, cladiri de birouri, sali de conferinta, fabrici si alte cladiri care au nevoie de surse de iluminat industriale, institutii din domeniul securitatii si arhitecti care dezvolta proiecte care solicita corpuri si surse de iluminat speciale.

Produsele NVC Ligthing trec printr-un proces de control al calitatii extrem de riguros, comparabil cu cel al altor branduri  premium, populare la nivel global, iar ceea ce le diferentiaza este raportul calitate pret, mult mai avantajos.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.