Sunt confortabile, intime, oferă privelişti extraordinare şi sunt, câteodată, şi excentrice. Variază de la a fi deschise în clădiri legendare, palate cu aer romantic...
hotel00Sunt confortabile, intime, oferă privelişti extraordinare şi sunt, câteodată, şi excentrice. Variază de la a fi deschise în clădiri legendare, palate cu aer romantic sau case coloniale. Sunt cele mai bune boutiqe hoteluri din lume şi vă invităm să le descoperiţi farmecul şi, de ce nu, să le fiţi oaspeţi într-una din viitoarele voastre escapade.

Statele Unite, Utah, Park City

Washington School House Hotel

washington-school-house430Cu mult înainte ca primul resort de schi să fie deschis în 1963, acest oraş minier era plin de locuitori care aveau nevoie de bănci, spitale şi şcoli. Şi cu toate că minele din jurul oraşului au fost părăsite de mult timp, Park City mai păstrează încă câte ceva din anii săi de glorie. Ca de exemplu vechea şcoală. Construită în 1889, clădirea de calcar este acum gazda unui hotel cochet cu 12 camere. De la renumitele sale podele de lemn, la colecţiile de tablouri şi antichităţi, Washington School House Hotel este un bastion al bunului gust.

Cehia, Praga

The Augustine

augustine

Se ia o mănăstire din secolul al 13-lea, se renovează, se adaugă elemente de modernitate şi confort şi se deschid uşile unuia dintre cele mai hot hoteluri din Praga. Deşi clădirea este în sine o atracţie istorică, de la el se poate ajunge destul de rapid la Castelul din praga sau la Podul Carol.

Australia, Melbourne

Royce Hotel

royce

Amplasat pe strada St. Kilda, aproape de artera de shopping a oraşului, acest hotel cu o capacitate de 100 de camere îmbină la perfecţie un design chic cu ospitalitatea tipic austrialiană.

Franţa, Paris

Hotel Franklin Roosevelt

roosevelt

Pentru aceia dintre voi care doriţi o experienţă tipic franţuzească, Hotelul Franklin Roosevelt este alegerea ideală. Acest boutique hotel discret, cu doar 48 de camere, condus încă de o familie, se află în ceea ce ei denumesc Triunghiul de Aur la Parisului: între Champs-Élysées, Montaigne şi George V.

Indonezia, Bali

Amandari

amandari

Acest hotel sanctuar cu 30 de camere este amplasat central, aproape de comunitatea artistică Ubud. Priveliştea acestui boutique hotel cu un  design ce aminteşte de cel al unui sat tradiţional este unică: câmpurile de orez, râul Ayung.

Sursa: http://www.gayot.com/

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.