Valentine’s Day se apropie, iar cei mai conștiincioși îndrăgostiți s-au gândit deja ce cadouri vor să dăruiască. Potrivit grupului FlorideLux.ro, unul dintre principalii comercianți...
FlorideLux.ro, Colectie Valentine's Day 2014

FlorideLux.ro, Colectie Valentine’s Day 2014

Valentines Day se apropie, iar cei mai conștiincioși îndrăgostiți s-au gândit deja ce cadouri vor să dăruiască. Potrivit grupului FlorideLux.ro, unul dintre principalii comercianți online de flori de pe piața locală, primele comenzi de buchete și aranjamente florale pentru Ziua Îndrăgostiților din acest an au început deja să apară, clienții profitând de oferta specială ce constă într-un discount de 15% și oferirea unui cadou pentru orice comandă plasată până pe 8 februarie, indiferent de valoarea acesteia. În plus, noua colecție dedicată Valentine’s Day a fost lansată și este disponibilă pe site.

“Primele comenzi pentru 14 februarie 2014 au început încă din vara anului 2013, venind de la clienții fideli care au preferat să își facă din timp planurile necesare”, a declarat Marius Dosinescu, CEO FlorideLux.ro.

Noua colecție conține peste 40 de produse unicat, cu tentă extrem de romantică. Buchetele și aranjamentele florale din colecție sunt realizate din trandafiri roșii, albi și roz, cu tente primavăratice de lalele, accente elegante de orhidee și decorațiuni cât mai diverse.

Deși trandafirul roșu va rămâne în continuare simbolul Zilei Îndrăgostiților, reprezentanții florăriei se așteaptă ca anul acesta să fie la mare căutare și lalelele, zambilele, freziile, crizantemele sau gerbera. De asemenea, se poate vorbi și de anumite tendințe noi în ceea ce privește stilul de aranjare a florilor. Astfel, în 2014 foarte mulți designeri florali vor opta pentru buchete și aranjamente realizate pe înălțime, care oferă un plus de eleganță, dar și pentru decorațiuni cu tentă rustică sau vintage.

„În ceea ce privește vânzările realizate cu ocazia Valentine’s Day, estimăm că acestea vor atinge suma de 20.000 de euro, cu 25% mai mult față de aceeași perioadă a anului trecut. De asemenea, pentru prima franciză FlorideLux, din Brașov, estimăm vânzări de aproximativ 7.000 de euro în această perioadă”, a adăugat Marius Dosinescu.

Deoarece va fi o perioadă foarte aglomerată, reprezentanții companiei recomandă plasarea comenzilor cât mai din timp, astfel încât să nu existe riscul epuizării de stocuri pentru produsele dorite. În plus, clienții se pot asigura astfel că profită de reduceri și de ofertele speciale.

În ceea ce privește modalitățile de plată, clienții pot opta pentru cash, transfer bancar sau plata online cu cardul. De altfel, această ultimă modalitate de plată este din ce în ce mai folosită de către cei care comandă flori și cadouri – în 2013 a fost înregistrată o creștere cu 115% a volumului de plăți cu cardul pe acest segment, în perioada premergătoare Zilei Îndrăgostiților.

„Anul trecut am putut observa o evoluție semnificativă a numărului de tranzacții cu cardul pe segmentul de flori și cadouri, în timp ce volumul acestora a crescut cu 171%. De asemenea, coșul mediu de cumpărături a crescut cu 27,5%, ajungând la 36,5 euro”, a declarat Rareș Florea, Online Sales Manager, PayU România.

Referitor la piața de profil, aceasta a fost estimată pentru 2013 la aproximativ 190 de milioane de euro, iar pentru 2014 reprezentantul FlorideLux.ro se așteaptă la o creștere de maxim 5%. Estimarea se bazează pe creșterea natalității și a numărului de căsătorii, precum și pe creșterea venitului mediu pe economie.

FlorideLux.ro, Colectie Valentine's Day 2014 (3)

FlorideLux.ro, Colectie Valentine's Day 2014 (2)

FlorideLux.ro, Colectie Valentine's Day 2014

FlorideLux.ro, Colectie Valentine’s Day 2014

FlorideLux.ro, Colectie Valentine's Day 2014 (5)

FlorideLux.ro, Colectie Valentine's Day 2014 (6)

FlorideLux.ro, Colectie Valentine's Day 2014 (1)

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.