Știm ca îți dorești să vezi acest film și îți oferim o șansă. Tot ce trebuie să faci este simplu. Noi punem la bătaie o...
12-ani-de-sclavie-la-cinemaproȘtim ca îți dorești să vezi acest film și îți oferim o șansă. Tot ce trebuie să faci este simplu. Noi punem la bătaie o invitație de 2 persoane la „12 ani de sclavie” la Cinema City din Sun Plaza, iar tu trebuie să ne lași un comentariu (pe site), în care să ne spui care este filmul tău preferat pentru Oscaruri anul acesta, să dai like paginilor de Facebook Gadget&Trends și Movie Trends Magazine, dar și un share la concurs pentru a afla și prietenii tăi. Câștigătorul îl alegem luni– 3 februarie, la ora 10:00,  prin tragere la sorți, așa că rămâi cu ochii pe Gadgetrends.ro.

Despre fim:

Filmul „12 ani de sclavie”, care a avut premiera în cinematografe pe 3 ianuarie, este inspirat din povestea adevărată a unui bărbat care luptă pentru supravieţuire şi libertate, într-o perioadă în care culoarea pielii stabileşte valoarea umană.

Înainte de Războiul Civil american, Solomon Northup (Chiwetel Ejiofor), un bărbat de culoare liber din statul New York, este răpit şi vândut ca sclav în sudul Statelor Unite. Trecând prin momente de o cruzime insuportabilă, dar şi prin clipe neaşteptate de blândeţe, pentru Solomon nepreţuite rămân viaţa şi demnitatea sa.

El va trebui să înfrunte cruzimea absolută a noului său proprietar (Michael Fassbender), dar va fi şi martorul unor acte de bunătate ieşite din comun. Solomon va încerca nu doar să rămână în viaţă, ci şi să-şi păstreze demnitatea în timpul extraordinarei sale odisei.

În al 12-lea an de sclavie, întâlnirea accidentală cu un aboliţionist canadian (Brad Pitt) îi va schimba lui Solomon viaţa o dată pentru totdeauna. “12 ani de sclavie” este distribuită de MediaPro Distribution şi a avut premiera pe 3 ianuarie, în cinematografele din țară.

Invitaţia este valabilă la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti. Câştigătorul afişat pe site va contacta echipa Gadget & Trends Magazine și va primi confirmarea și inivitația doar dacă a respectat toate cerințele concursului.

 • Alina

  30/01/2014 #1 Author

  Filmul meu preferat este The Wolf of Wall Street.

  Reply

 • Andu

  01/02/2014 #2 Author

  lupul de pe wall-street.

  Reply

 • Alin Tanase

  01/02/2014 #3 Author

  Si eu cred ca anul acesta Lupul de pe Wall Street are sanse mari la Oscar. Poate intr-un final si DiCaprio se va alege cu un Oscar, dupa atatea filme geniale in care nu s-a ales cu nimic.

  Reply

 • Helmis Artemiza

  02/02/2014 #4 Author

  Lupul de pe Wall-Street

  Reply

 • Alex Andra

  02/02/2014 #5 Author

  Lupul de pe Wall Street

  Reply

 • Marian Crăciun, Jurnalist

  03/02/2014 #6 Author

  Castigatorul invitatiei este…. Alin Tanase! Asteptam sa ne contacteze prin email sau Facebook…

  Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.