Businessul grupului de firme Gral Medical a depasit 18,2 milioane de Euro in 2013, in crestere cu peste 10% fata de anul anterior. Acest...

Receptie Clinica DiagnosticBusinessul grupului de firme Gral Medical a depasit 18,2 milioane de Euro in 2013, in crestere cu peste 10% fata de anul anterior. Acest avans a fost sustinut de segmentul oncologic, divizia de laboratoare Gral si de centrele de imagistica medicala.

Pentru anul 2014 compania si-a propus o crestere a veniturilor cu 20%, o crestere organica ca si pana acum, desi piata serviciilor medicale s-a contractat, iar multe centre private inca nu isi acopera cheltuielile operationale.

Bugetul de investitii al companiei pentru 2014 se ridica la peste 2 milioane de Euro si face parte dintr-un buget multianual de aproape 5.5 milioane de Euro.

“Mi-as dori ca multe centre medicale sa mentina ritmul investitiilor ca pana-n anii precedenti, deoarece piata nu s-ar mai dezvolta in lipsa lor, insa sunt constient ca euforia investionala din anii trecuti a dus la o presiune uriasa, traita si pe propria piele, si anume “lupta cu profitul”.” a declarat actionarul companiei Gral Medical, Robert Serban.

Gral Medical este una dintre cele mai importante companii de servicii medicale private din Romania, iar in prezent este leader pe segmentul oncologic si al cardurilor de sanatate destinate persoanelor fizice. Cele mai importante 2 firme ale grupului Gral Medical sunt: Gral Medical şi Medical Center Gral unde activează peste 24 de clinici si laboratoare, iar echipa medicala depaseste in prezent 1200 de persoane.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.