TripAdvisor, cea mai mare platforma online de calatorii din lume, a anuntat castigatorii premiilor Travelers’ Choice 2014 pentru hoteluri. Castigatorii Travelers’ Choice sunt alesi pe baza...
hotel EpoqueTripAdvisor, cea mai mare platforma online de calatorii din lume, a anuntat castigatorii premiilor Travelers’ Choice 2014 pentru hoteluri. Castigatorii Travelers’ Choice sunt alesi pe baza recenziilor si opiniilor a milioane de calatori TripAdvisor din intreaga lume. 

Prezenta editie a Travelers’Choice Awards este cea de a 12din istoria premiilor Tripadvisor si reuneste proprietatile cu adevarat exceptionale din intreaga lume, identificate in urmatoarele categorii: Top Hotels, Bargain, B&Bs and Inns, Family, Luxury, Romance, si Small Hotels.

Hotel Epoque, distins pentru excelenta in categoriile Luxury si Top Hotels, este recunoscut drept cel mai bun hotel de cinci stele din Bucuresti si se afla in top 3 cele mai bune hoteluri din Romania. Este cel de al doilea an consecutiv in care Epoque primeste Travelers’ Choice Award pe segmentul de lux din capitala.

Hotel Epoque se adreseaza turistilor FIT (free independent travelers) de business si de leisure, cu standarde ridicate de calatorie si care au o predilectie pentru conceptul de boutique hotel, preferand servicii personalizate si o experienta premium in explorarea culturii locale.

Hotel Epoque este un boutique hotel de cinci stele ce se adreseaza calatorilor de business si de leisure cu standarde ridicate de calatorie, oferind o paleta larga de facilitati si un grad inalt de personalizare a serviciilor. Epoque are 45 apartamente, un restaurant de gastronomie franceza, winter garden si spa.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.