Doi giganţi din tehnologie, Samsung Electronics Co., Ltd., și Google Inc., au extins parteneriatul existent cu un acord global de folosire a patentelor pentru...
google_vs_samsungDoi giganţi din tehnologie, Samsung Electronics Co., Ltd., și Google Inc., au extins parteneriatul existent cu un acord global de folosire a patentelor pentru o paletă largă de tehnologii din diferite domenii. Acordul acoperă atât patentele deja existente ale celor două companii, cât și cele care vor fi obținute în următorii 10 ani.

„Suntem încântați să încheiem acest parteneriat cu Samsung,” a declarat Allen Lo, Consilierul General Adjunct pentru Patente în cadrul Google. „Numai lucrând împreună la astfel de acorduri companiile pot reduce riscurile de litigii și se pot concentra, în schimb, pe inovare.”

Prin acest parteneriat, Samsung și Google obțin acces la portofoliul de patente al fiecărei companii, pavând astfel drumul pentru o colaborare extinsă în cercetarea și dezvoltarea produselor și tehnologiilor existente și viitoare.

„Acest acord cu Google are o importanță deosebită pentru industrie,” a spus Dr. Seungho Ahn, șeful Centrului de Proprietate Intelectuală din cadrul Samsung. „Samsung și Google oferă un exemplu pentru restul industriei, demonstrând că printr-o astfel de colaborare putem obține mai multe beneficii decât implicându-ne în dispute inutile pe marginea patentelor.”

Samsung Electronics Co Ltd. are 270,000 de angajați din 79 de țări şi vânzări anuale de peste 187,8 miliarde dolari.

Google este un lider global în tehnologie, care are ca obiectiv îmbunătățirea modului în care oamenii accesează și utilizează informația. Inovațiile aduse în căutarea online și publicitate au făcut din Google un domeniu de referință pe Internet și una dintre cele mai cunoscute mărci din lume. Google deține un portofoliu de peste 50.000 de patente, fiind, din acest punct de vedere, în topul industriei high-tech.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.