Lanţul hotelier Marriott International, unul dintre cei mai importanţi jucători din domeniul ospitalităţii la nivel mondial, a inaugurat primul hotel al reţelei din Soci....
marriott-hotelLanţul hotelier Marriott International, unul dintre cei mai importanţi jucători din domeniul ospitalităţii la nivel mondial, a inaugurat primul hotel al reţelei din Soci.

Unitatea clasificată la cinci stele, destinată amatorilor de schi şi SPA, este deschisă sub brandul Marriott Hotels în inima staţiunii Gorky Gorod din Krasnaia Poliana.

Amplasat la poalele munţilor Caucaz, la o jumătate de oră de mers cu trenul express de aeroportul din Soci, Sochi Marriott Krasnaya Polyana se află lângă un modern centru de evenimente.

Marriott, peste 180 de mil. de dolari pentru achiziţia unui lanţ hotelier african

sochi-sk

Unitatea are şapte etaje şi 428 de camere şi apartamente decorate cu materiale naturale. Toate camerele beneficiază de acces la internet şi ecrane TV cu plasmă.  Principalul restaurant al hotelului, River Café, are un meniu diversificat, cu influenţe europene, americane, ruse şi asiatice.

A XXII-a ediție a Jocurilor Olimpice de iarnă se va desfășura în orașul Soci, Rusia, în perioada 7 – 23 februarie 2014, câteva probe având loc în orașul-stațiune Krasnaia Poliana.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.