Air France lansează astăzi o promoție specială valabilă 3 zile, pentru 3 destinații intercontinentale. Astfel, pe 23, 24 și 25 Ianuarie, călătorii vor putea...
AF_3days_ROAir France lansează astăzi o promoție specială valabilă 3 zile, pentru 3 destinații intercontinentale. Astfel, pe 23, 24 și 25 Ianuarie, călătorii vor putea achiziționa bilete spre continentul nord-american, în Washington, de la 529 €/ biletul dus-întors cu toate taxele incluse, spre cel sud-american în Sao Paolo, de la 599 € dar și o surpriză, o destinație exotică din Caraibe unde turiștii nu au nevoie de pașaport, putând intra doar pe baza buletinului.

Este vorba despre insula Guadelupa din Caraibe cu plaje superbe, peisaj variat și cu multe activități acvatice, inclusiv snorkeling și diving. Guadelupa este un departament de peste mări al Franței (DOM), fiind considerată o regiune a Franței și prin urmare, parte a Uniunii Europene, motiv pentru care puteți intra în Guadelupa doar cu buletinul.

Prețul promoțional spre cel mai mare oraș al insulei, Point a Pitre, este de 559 €, biletul dus-întors cu toate taxele incluse. Oferta este valabilă doar trei zile, din 23 și până în 25 Ianuarie, iar perioada de călătorie diferă în funcție de destinație:

Washinghton: între 23 ianuarie – 14 mai 2014

Sao Paolo: între 23 ianuarie – 23 mai 2014

Pointe a Pitre: între 23 ianuarie – 19 iunie 2014

 Rezervările se pot realiza pe website-ul companiei, www.airfrance.ro, sau la agențiile de turism partenere.

AF_Washinghton Sao Paolo Pointe a Pitre

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.