Noua brățara Fitbit Force este un gadget subțire și elegant, partenerul perfect pentru a-ți atinge obiectivele. Cu ajutorul acestui accesoriu îți poți urmări activitatea...
orange fitNoua brățara Fitbit Force este un gadget subțire și elegant, partenerul perfect pentru a-ți atinge obiectivele. Cu ajutorul acestui accesoriu îți poți urmări activitatea zilnică, consumul de calorii, dieta sau somnul, direct de pe smartphone-ul sau laptopul tău.

Fitbit Force, brățară pentru monitorizarea wireless a activității și somnului, este un accesoriu de nelipsit pentru activitatea fizică zilnică. Datele actualizate în timp real la încheietura ta te motivează să te menții în mișcare. Monitorizează pașii făcuți, distanța parcursă, caloriile consumate, scările urcate și minutele active de pe parcursul zilei. Noaptea, urmărește-ți somnul și trezește-te ușor, pe vibrațiile alarmei.

Fitbit Force are senzori care se sincronizează wireless și automat pe fundal, prin Bluetooth 4.0. Fitbit Force se sincronizează cu calculatorul tău, cu iPhone-ul sau cu anumite smartphone-uri cu sistem de operare Android. Pe smartphone-urile cu NFC activat, este suficient să atingi aparatul pentru a lansa aplicația.

Tot ce ai e făcut este să descarci software-ul Fitbit, apoi îți poți conecta gadgetul la reţeaua wireless de acasă şi eşti gata.

fitbit

fitbit 2

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.