Casa de moda britanica Burberry a introdus The Beauty Box, un spatiu inovativ si revolutionar, localizat in Covent Garden, din Londra. “Burberry Beauty Box...
beauty box1Casa de moda britanica Burberry a introdus The Beauty Box, un spatiu inovativ si revolutionar, localizat in Covent Garden, din Londra.

“Burberry Beauty Box aduce laolalta moda si frumusetea, combinand experienta senzoriala cu cea digitala, ceea ce le permite fanilor brand-ului sa exploreze si sa combine accesorii, produse de frumusete si parfumuri, intr-o maniera noua, ludica si creativa”, a declarat Christopher Bailey, Burberry Chief Creative Officer.

Acest concept nou de retail reuneste in acelasi spatiu intreaga colectie de produse de beauty, celebra gama de parfumuri Burberry, precum si accesorii “must-have”: ochelari de soare, esarfe si o selectie exclusivista de genti, care odata achizitionate vor beneficia de un ambalaj ultra-elegant.

Creata in asa fel incat sa combine lumea reala cu cea digitala, vitrina Beauty Box-ului este compusa din “chenare” din LED care, odata imbinate, formeaza iconicele carouri Burberry. Pe aceste suprafata digitala ruleaza continut video personalizat. Inauntru, un candelabru “futurist” de patru metri “aduce la viata” pe mai multe ecrane, produse de frumusete si look-uri noi. Clientii pot plati printr-un sistem mobil direct prin IPad sau prin IPhone si pot primi chitante digitale.

The Beauty Box Bar este o zona dedicata personalizarii cadourilor, unde clientii, asistati de un consultant, isi pot creea seturi ce le poarta semnatura. Nail Bar-ul este un loc al viitorului! Tehnologia identificarii prin radio-frecventa permite clientilor sa se “joace” cu varietatea de culori ale lacurilor de unghii Burberry si sa isi aleaga nuanta potrivita pielii lor.

In fiecare luna, clientii sunt invitati sa descopere look-uri si trend-uri noi in materie de culori: Brit (un look inspirit de muzica britanica), Body (un look natural, nude), Tender (un look fresh), Icon (un look clasic).Consultanti de frumusete stau la dispozitia clientilor ajutandu-i sa descopere atat aromele parfumurilor Burberry care li se potrivesc, cat si produse de frumusete pentru piele, buze si ochi. Acestia au la dispozitie un spatiu cu lumina naturala, situat la primul etaj al Beauty Box-ului, dotat cu un luminator.

beauty box6

beauty box5

beauty box1

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.