De la Google Glass la ceasuri smart, tehnologia mobilă îşi propune tot mai mult să  integreze gadgeturile cu accesoriile pe care oamenii chiar îşi...
bijuterii smartDe la Google Glass la ceasuri smart, tehnologia mobilă îşi propune tot mai mult să  integreze gadgeturile cu accesoriile pe care oamenii chiar îşi doresc să le poarte şi care le dau un aer de je ne sais quoi.

Iar bijuteriile par a fi primul val al noilor tehnologii portabile, aşa că vă prezentăm cinci piese smart care îmbină cu success designul şi funcţionalitatea.

netatmoNetatmo June

Brăţara creată de Netatmo poate fi folosită alături de smartphone pentru a vă proteja împotriva expunerilor dăunătoare la soare. Piatra montată pe brăţară citeşte expunerea la razele ultraviolete pe întreg parcursul unei zile iar, alături de aplicaţia corelată, transmite aceste date prin Bluetooth către smartphone.

CSR Bluetooth Smart Jewelry

Acest colier, creat de producătorul de software CSR alături de designerii Cellini vă transmite informaţiile în culori strălucitoare. csr_bluetooth_smart_jewellery_greenLED-urile, conectate prin Bluetooth, îşi schimbă culoarea în funcţie de notificările pe care le primiţi (un mesaj text aprinde pandantivul în roz).

Smarty ring

Ineluşul inteligent încearcă să devină o soluţie la timpul pe care îl petrecem zinic verificându-ne telefonul. smartyring Astfel, conceptul smart creat de Indiegogo este echipat cu feature-uri de notificare utile pentru a vă ţine la curent în permanenţă cu tot ceea ce primiţi pe smartphone. Echipat cu ecrane LED, acest inel din oţel inoxidabil vă poate spune cât e ceasul, poate controla muzica pe care o ascultaţi pe telefon, poate suna, trimite mesaje sau declanşa camera foto.

O.R.B. Bluetooth Headset orb-bluetooth

Această bijuterie smart are un uz dublu: este headset Bluetooth şi inel smart. În calitate de inel, O.R.B are un display e-ink care arătă notificări din calendar, mesaje sau numele apelanţilor.

MEMI Bracelet

memi braceletComparată cu gadgeturile de tip smartwatch, de dimensiuni mai mari şi destinate mai mult segmentului bărbătesc, acest device compatibil cu iPhone este marketat ca fiind destinat femeilor în pas cu moda care optează pentru accesorii complementare cu ţinuta zilnică. Prin intermediul brăţării care va fi livrate la nivel internaţional începând din luna august a acestui an, veţi avea acces la toate notificările de pe telefon: mesaje, apeluri, calendar.

Sursa: www.readwrite.com

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.