Cei 10 ani de colaborare dintre legendarul designer Jeremy Scott și adidas sunt celebrați prin colecția primăvară-vară 2014. În timp ce colecția consolidează relația...
adidasCei 10 ani de colaborare dintre legendarul designer Jeremy Scott și adidas sunt celebrați prin colecția primăvară-vară 2014. În timp ce colecția consolidează relația creativă dintre cei doi parteneri, designerul newyorkez își duce mai departe viziunea asupra sportului de lux și, ca de obicei, pune accentul pe culori îndrăznețe, materiale de calitate și imprimeuri complexe.

Designul distinctiv al lui Scott este prezent în întregime în cea de-a XX-a colecție, unul dintre elementele principale pentru primăvară-vară 2014 fiind tradiționala broderie cu perle, specific londoneză. ‘Pearlies’, apelativul dat negustorilor de pe strada East End, ce purtau costume decorate cu nasturi din perle, a apărut la finalul secolului 18 și a atins apogeul în anii `70.

Inspirat din acea perioadă, pentru primăvară-vară 2014, Scott a aplicat nasturi din mărgele, cusute manual pe jacketele și pantalonii de trening complementari, cu detalii bondage.

Vezi pe FASHION TRENDS MAGAZINE cum arată întreaga colecție adidas!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.