Wizz Air anunţă o nouă promoţie pentru luna ianuarie, ce constă într-o reducere de 20% la toate rezervările făcute prin intermediul aplicaţiilor Apple şi...
Andreea Litescu, Senior First Officer Wizz AirWizz Air anunţă o nouă promoţie pentru luna ianuarie, ce constă într-o reducere de 20% la toate rezervările făcute prin intermediul aplicaţiilor Apple şi Android pentru telefoanele mobile.

Ambele aplicaţii pot fi descărcate gratuit şi conţin caracteristici utile, precum statusul zborurilor în timp real, rezervările şi modificările acestora, check-in mobil şi multe altele.  Reducerea de 20% pe toate zborurile făcute în acest mod se aplică în zilele de 22 şi 23 ianuarie.

Daniel de Carvalho, purtător de cuvânt Wizz Air a declarat: “Cine spune că sezonul vacanţelor s-a terminat? Sunt atât de multe ocazii de a transforma un weekend obişnuit într-o escapadă romantică sau o aventură. Azi este un motiv în plus de a descărca aplicaţia noastră gratuită pentru smartphone şi a obţine o reducere la tarifele deja foarte mici. Vă lipseşte soarele? Aveţi nevoie de aerul curat de la munte? Plănuiţi o surpriză de Valentine’s Day? De ce nu rezervaţi un bilet şi exploraţi o nouă ţară? Făcând acest lucru prin intermediul aplicaţiei noastre pentru telefonul mobil până pe 23 ianuarie, la miezul nopţii, vă vom ajuta să aveţi o călătorie mult mai ieftină!”

** Reducerea se aplică tarifului de zbor, incluzând toate taxele şi este valabilă pentru rezervările noi. Discount-ul nu se aplică tarifelor pentru serviciile opţionale (cum ar fi taxa de bagaje) şi pentru taxa de rezervare. 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.