LG va lansa mult-premiatul G Flex, primul smartphone din lume conceput pentru a urmări curba feţei umane. Începând de luna viitoare, consumatorii de pe...
LG G Flex EuropeLG va lansa mult-premiatul G Flex, primul smartphone din lume conceput pentru a urmări curba feţei umane. Începând de luna viitoare, consumatorii de pe marile pieţe europene, inclusiv Marea Britanie, Germania, Franţa, Italia, Suedia şi Austria, printre altele, vor putea să experimenteze dispozitivul cel mai inovator din industria de smartphone-uri. Noul LG G-Flex va ajunge oficial si pe piața din România.

Până în prezent, LG G Flex a fost disponibil doar în Asia (Coreea, Hong Kong şi Singapore) şi a fost anunţat în cadrul CES că va fi disponibil la inceputul acestei luni, în SUA, în acest trimestru, la trei dintre cei mai mari operatori din ţară: AT & T, Sprint şi T-mobile. Disponibilitatea smartphone-ului G Flex pe piaţa europeană a fost aşteptată cu nerăbdare şi va deschide calea pentru noi lansări în alte părţi ale lumii.

“Introducerea LG G Flex în Europa demonstrează încrederea noastră pe piaţa mondială pentru un smartphone curbat”, a declarat Dr. Jong-seok Park, preşedinte şi CEO al LG Electronics Mobile Communications Company. “Fiind un smartphone premium, G Flex va poziționa LG drept brandul care oferă ceva unic pentru fiecare segment de  consumatori. Acesta este un dispozitiv care în mod garantat va reprezenta subiect de discuţie, oriunde va ajunge. “

LG G Flex este un este un iniţiator de trenduri în numeroase domenii. Măsurând şase inci pe diagonală, ecranul Plastic OLED (P-OLED) este cel mai mare din lume, special creat şi dezvoltat pentru un smartphone. G Flex utilizeaza prima baterie curbată din lume şi este primul telefon care dispune de un strat de auto-reparare pe capacul din spate, ceea ce îl face imun la zgârieturi şi crăpături minore . Dispozitivul unic oferă, de asemenea,   caracteristici UX centrate pe utilizator, cum ar fi QTheatre, Fereastră Dublă (Dual Window) şi Blocare a tastelor prin Balansare (Swing Lockscreen) special concepute pentru ecran curbat.

Spcificaţii cheie (Versionea Europeană):

–       Chipset: 2.26 GHz Quad-Core Qualcomm® Snapdragon™ 800 (MSM 8974)

–       GPU: Adreno 330, 450MHz

–       Ecran: 6-inci HD (1280 x 720), P-OLED Curbat (RGB Real)

–       Memorie: 2GB LP DDR3 RAM / 32GB eMMc

–       Cameră: Spate 13.0MP / Faţă 2.1MP

–       Baterie: 3,500mAh (încorporată)

–       Sistem de Operare: Android Jelly Bean 4.2.2

–       Mărime: 160.5 x 81.6 x 7.9 – 8.7mm

–       Greutate: 177g

–       Reţea: LTE / HSPA+ / GSM

–       Conectivitate: BT 4.0 / WiFi (802.11 a/b/g/n/ac) / NFC

–       Culoare: Argintiu Titan

–       Altele:  Hi-Fi 24bit, 192kHz Playback

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.