Am lansat un serial (interesant, zicem noi) despre cum iti poti transforma visul in realitate. Un serial din care poti afla cum pasiunea pentru...
cursa 2Am lansat un serial (interesant, zicem noi) despre cum iti poti transforma visul in realitate. Un serial din care poti afla cum pasiunea pentru curse devine microbul de care nu mai poti scapa, dar si cum iti poti transforma masina intr-un “super-car” echipat si gata de concurs.  
Autor: Alex Rosiu 

Totul a inceput in urma cu vreo 25 de ani, cand tatal meu m-a luat cu el pentru prima data “la garaj”, cum ii zicea el atelierului in care impreuna cu cativa piloti de curse ai vremii, construiau masini de curse. Competitia la care participau se numea “Formula Easter”, unde se intreceau unii dintre cei mai inconstienti indivizi, conform standardelor de securitate de azi.

Dupa orice alte criterii insa, erau curajosi in cel mai adevarat sens al cuvantului, erau ambitiosi si intr-o continua fortare a propriilor limite si de multe ori, ale fizicii. Erau eroii mei si ai celorlalti mucosi care ne jucam de-a Tibi Gedeon, Nicu Zaberca sau Grigoras, zile in sir dupa cursa. Visam cu ochii deschisi sa ajung si eu ca ei, intr-o buna zi.

Intreaga poveste, pe AUTO TRENDS MAGAZINE !

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.