CAGATAY ULUSOY, interpretul lui Emir Sarrafoglu, iubitul frumoasei Feriha din serialul cu acelasi nume, difuzat la Kanal D, aspira la un OSCAR. Frumusetea si...
Cagatay Ulusoy 1 - serialul  FerihaCAGATAY ULUSOY, interpretul lui Emir Sarrafoglu, iubitul frumoasei Feriha din serialul cu acelasi nume, difuzat la Kanal D, aspira la un OSCAR.

Frumusetea si talentul tanarului Cagatay, in varsta de numai 24 de ani, au fost remarcate inca din anul 2010, cand a fost desemnat castigatorul premiului “Cel mai bun model al Turciei”, iar in urma concursului, a primit si prima propunere de a juca intr-un serial tv.

Cagatay, care in prezent studiaza arhitectura, isi doreste  sa ajunga un actor desavarsit si spera ca, la un moment dat, sa faca parte din echipa unui film grandios. Adora sa isi petreaca timpul la munca, pe platourile de filmare, iar visul sau cel mare este sa ajunga detinatorul unui Premiu Oscar.

Pe Cagatay Ulusoy il puteti vedea in fiecare zi de luni si marti, de la ora 20:00, interpretand rolul lui Emir Sarrafoglu, in serialul “Feriha”, la Kanal D.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.