Dragostea este fără îndoială cea mai de preţ bijuterie, iar o femeie îndrăgostită străluceşte mai puternic ca orice diamant. Aşa că, domnilor, luaţi aminte!...
390 LeiDragostea este fără îndoială cea mai de preţ bijuterie, iar o femeie îndrăgostită străluceşte mai puternic ca orice diamant.

Aşa că, domnilor, luaţi aminte! Pentru a sărbători această zi specială, Oxette propune accesorii delicate, realizate din materiale preţioase, într-o gamă cromatică vibrantă, inclusiv culoarea anului 2014: violet de orhidee.

Un outfit simplu şi romantic debordează eleganță şi este completat perfect de inelele din aur rose sau placaje de aur şi inserţii de pietre strălucitoare de rubin, zirconiu sau cristale. Acestea sunt un accesoriu statement şi modern care vor oglindi personalitatea puternică şi spiritul glam.

Şi pentru că este Ziua Îndrăgostiţilor, nu trebuie să lipsească nici culoarea pasiunii: roşu. O ţinută în care aceasta domina, poate fi copleşitoare, de aceea o brăţară sau un colier pot aduce acel plus de culoare şi exuberanță care vor transforma orice femeie în vedeta serii.

Accesoriile Oxette din această categorie au inserţii preţioase de rubin, perle sau pietre de zirconiu şi au o textură delicată şi o structură elegantă din inox placat cu aur rose, argint sterling şi metale tratate în baie de aur.

Dacă optezi pentru o coafură lejeră şi plină de feminitate, cerceii tip candelabru Oxette îţi vor contura graţia şi unicitatea trăsăturilor şi îţi vor desăvârşi look-ul romantic. Culorile vibrante ale pietrelor de opal, obsidian, onix şi agată sunt realizate cu minuţiozitate, în forme şi linii fluide.

Bijuteriile Oxette sunt disponibile în magazinele din Bucureşti: Afi Palace Cotroceni, Bucureşti Mall, BăneasaShoppingCity; în Constanța:City Park Mall, MaritimoShoppingCity; şi Cluj : PolusCenter. De asemenea, pot fi achiziţionate şi online pe www.boutiquedefrumos.ro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.