Smartphone-ul şi tableta au devenit parte din viaţa noastră în fiecare minut. Le consultăm pentru mailuri, mesaje, horoscop, ultimele ştiri şi bârfe, vreme, jocuri,...
aplicatiiSmartphone-ul şi tableta au devenit parte din viaţa noastră în fiecare minut. Le consultăm pentru mailuri, mesaje, horoscop, ultimele ştiri şi bârfe, vreme, jocuri, ca să vedem unde suntem, sau ce mai fac prietenii.

Însă magazinele Google, Apple sau Windows sunt pline de mii de aplicaţii ce ne vin în ajutor. Jurnaliştii Esquire au un top al primelor 50 care ne vor face viaţa mai uşoară în 2014, fie că ne ţin minte numere de telefon de pe cărţi de vizită sau parole, cheamă taxiuri, ne calculează cheltuielile sau ne adună ştirile.

Day One – o aplicaţie gen jurnal personal pentru cei care nu folosesc Facebook.

Moves – un tracker al mişcărilor zilnice.

Trueskate – un simulator de skateboarding unde puteţi face cele mai trăznite mişcări doar prin mişcarea a două degete.

Netflix – acces nelimitat la TV şi filme oriunde aţi fi. Se foloseşte alături de un cont Netflix.

Amazon Mobile – shopping online la o atingere distanţă.

1Password – pentru cei care nu ţin minte parole complicate sau le încurcă mereu, aplicaţia este una ideală. Setaţi un cuvânt cheie, iar telefon va face restul.

Mint – un infografic detaliat cu cheltuielile lunare şi veniturile voastre. De mare ajutor!

Cardmunch – se foloseşte cu un cont LinkedIn şi ţine minte informaţiile de pe cărţile de vizită pe care le primiţi. Ideal pentru lumea de business!

Olympus – puteţi dicta sau înregistra note sau interviuri pe care, ulterior, le puteţi trimite prin mail sau salva în cloud.

Bump – aplicaţia transferă fişiere între device-uri prin atingerea gadgeturilor între ele. Merge şi pentru transferul telefon-calculator.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.