Brandul românesc nJoy lansează o nouă tabletă din seria Asura – Asura C700, sub sloganul Frumusețe dinamică. Astfel, compania își întregește portofoliul de tablete...
nJoy_Asura-C700_800x600pxBrandul românesc nJoy lansează o nouă tabletă din seria Asura – Asura C700, sub sloganul Frumusețe dinamică. Astfel, compania își întregește portofoliul de tablete și devine unul dintre principalii jucători de pe piață.

Tableta Asura C700 este cea de-a treia tabletă dezvoltată de timișorenii de la nJoy și împrumută designul excelent al surorii mai mari, oferind același panou spate din aluminiu și componente de calitate într-o soluție performantă de 7 inci. Asura C700 va fi disponibilă în culorile alb și negru.

Specificațiile cheie ale modelului sunt ecranul IPS de 7 inci cu o rezoluție de 1024×600 pixeli cu reproducere fidelă a culorilor și unghiuri de vizibilitate largi, procesorul eficient de tip dual-core Cortex A7 ce rulează la 1 Ghz, 1 GB memorie DDR3, 8 GB memorie internă, procesorul grafic Mali 400 MP2, conectivitate WiFi, mufa mini HDMI, slotul de memorie microSD, sistemul de operare Android 4.2 și cele două camere foto care permit apeluri video, dar și capturarea facilă de imagini în orice moment.

Tableta Asura C700 oferă o experiență extraordinară datorită carcasei ușoare și subțiri de aluminiu și a ecranului ce incorporează una dintre cele mai performante tehnologii de diplay: tehnologia IPS. Ecranul multi touch de 7 inci este perfect dimensionat pentru ca tableta să poată fi ținută cu o singură mână, iar grosimea totală de 7.9 mm și greutatea de doar 300g, face din Asura C700 una dintre cele mai subțiri și mai ușoare tablete de pe piață și o adevărată tabletă ultraportabilă.

Utilizatorii se pot bucura de culori pline de energie și de texte clare pe ecranul IPS care oferă o rezoluție de 1024×600 pixeli și unghiuri de vizibilitate largi. Filmele, fotografiile, aplicațiile și jocurile arată extraordinar pe ecranul tabletei Asura C700. Pentru a da viață tabletei, nJoy utilizează cel mai popular sistem de operare mobil din lume, platforma Android, oferind astfel o lume plină cu zeci de mii de aplicații care așteaptă să fie descoperite.

Asura C700 are integrat un procesor eficient de tip dual-core Cortex A7 ce rulează la 1 Ghz si 1GB de memorie DDR3. Pentru a îmbunătăți experiența jocurilor, Asura are un procesor grafic Mali 400 MP2 care va face jocurile să ruleze fluid. Această configurație dinamică face ca paginile web să se încarce rapid și ca experiența din jocuri și aplicații să fie cursivă și fără întreruperi.

Modelul beneficiază de serviciul Pickup & Return al nJoy.

Adorian Demeter, Manager General DAI-TECH, a declarat: ”2014 este anul în care ne concentrăm pe divizia de tablete: am lansat deja un model 3G ce este comercializat exclusiv în magazinele partenerului nostru pentru care a fost dezvoltată, unul dintre cei mai mari operatori de telefonie mobilă din țară. Ne dorim să cucerim cât mai mult din piață și suntem convinși de calitatea și valoarea produselor noastre. Răspunsul clienților referitor la primele tablete Asura a fost foarte pozitiv și suntem siguri că 2014 va fi un an de succes pentru noi.”

Tableta poate fi găsită deja în magazinele online, iar prețul recomandat de producător pentru tableta Asura C700 este de 369.90 lei (TVA inclus).

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.