Jones Lang LaSalle inaugureaza departamentul de Terenuri si Dezvoltare Imobiliara. Compania ureaza bun venit lui Attila Peli, fost director al departamentului de terenuri la...
Attila PeliJones Lang LaSalle inaugureaza departamentul de Terenuri si Dezvoltare Imobiliara. Compania ureaza bun venit lui Attila Peli, fost director al departamentului de terenuri la Colliers pana in 2009, care isi va asuma rolul de director  al departamentului de terenuri si dezvoltare imobiliara incepand de astazi.

Attila are o experienta incontestabila in domeniul consultantei si vanzarilor de terenuri, cu peste 7 ani de rezultate exceptionale, incheind tranzactii de peste sute de milioane de euro. In 2009, el a decis sa urmeze o provocare personala, pornind o companie pe cont propriu intr-un domeniu diferit: productie video si media. O serie de documentare create de el au fost selectate si difuzate la diverse televiziuni si festivaluri locale si internationale.

Clientii vor avea acum posibilitatea de a efectua tranzactii cu terenuri pentru dezvoltari imobiliare comerciale si rezidentiale, precum si parteneriate de tip joint venture care implica terenuri, cu sprijinul noului departament infiintat de JLL. Departamentul va lucra in stransa colaborare cu departamentul de Capital Markets, furnizand servicii de consultanta integrate (one-stop) pentru proiecte in asteptare, care necesita parteneri pentru dezvoltare sau parteneri de capital.

Attila Peli, Head of Development and Land, declara: “Sunt bucuros sa ma intorc la vechea mea pasiune – brokeraj imobiliar – in cadrul Jones Lang LaSalle, o companie care cred ca are  toate ingredientele liderilor: o strategie clara, etica si experti instruiti pentru a aborda in mod corespunzator conditiile de piata actuale si oportunitatile viitoare. Dupa construirea propriei mele afaceri si asigurarea functionarii acesteia pe termen lung, cred ca este momentul optim sa ma angajez din nou in provocarea pietei imobiliare, aflata in prezent intr-un proces de recuperare, o recuperare care este evidenta pentru orice profesionist imobiliar cu experienta. De asemenea, sunt bucuros ca am ocazia de a pune bazele noului departament de Terenuri si Dezvoltare Imobiliara, o misiune care mi se potriveste perfect, avand in vedere experienta mea atat cu o companie imobiliara cat si initiativa antreprenoriala, si sunt dispus sa imi pun in practica toate cunostintele dobandite pentru a asigura succesul departamentului in noul context imobiliar.”

Gijs Klomp, Managing Director pentru Jones Lang LaSalle Romania afirma: “Sunt incantat ca Jones Lang LaSalle, pentru a veni in intampinarea recuperarii iminente a pietei imobiliare romanesti, va oferi acum clientilor sai si servicii de consultanta pentru terenuri si dezvoltari imobiliare. Identificarea unui teren adecvat constituie fundamentul unei dezvoltari imobiliare de succes, cu toate acestea, piata terenurilor a fost intotdeauna caracterizata de o lipsa de transparenta si lipsa de profesionalism. Avand in echipa noastra un profesionist etic precum Attila Peli, responsabil pentru multe tranzactii de referinta pe acest segment in trecut, JLL va avea posibilitatea sa ofere pe piata servicii de calitate institutionala, ca punct de plecare pentru multe dezvoltari viitoare. “

Jones Lang LaSalle (NYSE: JLL) este un firma specializata in servicii financiare si profesionale dedicate domeniului imobiliar. Firma ofera servicii integrate furnizate de echipe de experti in toata lumea pentru clientii care doresc valoare adaugata prin detinerea, inchirierea sau investitiile in domeniul imobiliar. Inregistrand venituri anuale globale de 3,9 miliarde dolari SUA, Jones Lang LaSalle deserveste clientii din 70 de tari, in mai mult de 1.000 de locatii din intreaga lume.

Firma ofera servicii de management si servicii externalizate de real estate dedicate clientilor corporativi, cu un portofoliu de aproximativ 242 milioane mp si 63 de miliarde dolari in vanzari, achizitii si tranzactii financiare in 2012. LaSalle Investment Management, divizia de management al investitiilor, este una dintre cele mai mari din lume si cele mai diverse in domeniul imobiliar, cu mai mult de 46,7 miliarde dolari SUA de active in administrare.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.