Sony VAIO a fost distins în cadrul celui mai mare târg de tehnologie cu premiul „Best of Innovation” pentru cel mai nou produs lansat pe...
13Fall_VAIO_Fit_13A_Flip_S (Medium)Sony VAIO a fost distins în cadrul celui mai mare târg de tehnologie cu premiul „Best of Innovation” pentru cel mai nou produs lansat pe piață, Sony VAIO Fit multi-flip™ PC. Un alt premiu la categoria „Innovations” a fost obținut de către gama de camere foto Cyber-shot™ DSC-QX10 și DSC-QX100.

”Produsele Sony VAIO sunt recunoscute pentru designul inovator și funcționalitatea extinsă”, declară Lucian Rădulescu, Country Head Sony Romania, Bulgaria și Republica Moldova. “Fiecare produs VAIO combină performanța celor mai noi tehnologii cu funcționalitatea unui design care pune utilizatorul pe primul plan. Acest premiu reprezintă o nouă confirmare a eforturilor Sony pentru dezvoltarea unor produse care stabilesc standardul în inovație”.

13Fall_VAIO_Fit_13A_Stand_mode_S (Medium)

Laptopul care stabilește noul standard în design

Sony VAIO® Fit multi-flip™ PC este laptop-ul inovator care îmbină într-un mod atractiv productivitatea cu divertismentul digital. VAIO® Fit se transformă rapid și ușor într-o tabletă cu ecran tactil. Dispozitivul permite schițarea ideilor, prin intermediului stylusului digital, la fel de natural precum scrisul de mână.

Camera foto de 8 megapixeli cu senzor de imagine ‘Exmor RS pentru PC’ (doar la modelul VAIO® Fit 13A) permite surprinderea unor imagini clare, chiar și în condiții de iluminare slabă.

VAIO® Fit se aude la fel de bine precum arată. Modul ClearAudio+ pune la dispoziția utilizatorului patru moduri cu setări potrivite fiecărui tip de conținut, dar permite și personalizarea setărilor audio, în funcție de preferințe. Tehnologia NFC permite transferul de muzică printr-o simplă atingere a laptopului de boxe sau căști compatibile, fără a te încurca în cabluri.

Gama QX transformă smartphone-ul într-o cameră foto premium

Sony DSC QX10_tocSony DSC QX100_1Cu o greutate de numai 105g (incluzând bateria și card-ul MicroSD), camera DSC-QX10 încorporează un senzor CMOS Exmor R™ de 18.2 megapixeli și este echipată cu obiectivul Sony G. Având un zoom optic 10x, DSC-QX10 este ideal pentru prim-planuri, dar și pentru a surprinde elemente aflate la o distanță considerabilă. Stabilizatorul optic SteadyShot elimină orice tremur al camerei, pentru a obține imagini și videoclipuri clare, chiar și în condiții de iluminare redusă.

Cyber-shot™ DSC-QX100 dispune de un senzor CMOS Exmor R™  cu o dimensiune de 1inch și 20.2 megapixeli. Camera surprinde fotografii cu un nivel scăzut al zgomotului de imagine, chiar și în condiții de iluminare scăzută – scene care ridică dificultăți camerelor încorporate de telefoanele mobile. Datorită ecranului generos al smartphone-ului, optimizarea setărilor diafragmei, compensarea timpului de expunere, schimbarea modului de fotografiere sau înregistrare devin mult facile.

Lista produselor distinse cu premiul ”Cel mai inovator produs” la CES 2014

Categoria ”Tablete, E-Reader și Mobile Computing”

 • Sony VAIO® Fit multi-flip™ PC
 • Sony Xperia Z
 • Sony VAIO®  Tap

Categoria ”Imagine digitală”

 • Gama Cyber-shot® DSC-QX100 și DSC-QX10
 • Camera video pentru consumer 4K
 • Action Cam
 • Music Video Recorder

Categoria ”Componente Home/Audio/Video”

 • Media Player 4K Ultra HD (FMP-X1)

Categoria ”Căști”

 • Sony MDR-10RNC
 • Amplificator / Căști portabile PHA-2

Categoria ”Audio locuință”

 • Sony HAP-Z1ES

Categoria ”Monitoare”

 • Sony XBR-65X850A

Categoria ”Televizoare și home cinema”

 • Sony HT-ST7

13Fall_VAIO_Fit_13A_Stand_mode_S (Medium)

13Fall_VAIO_Fit_13A_front-left_with_pen_S (Medium)

13Fall_VAIO_Fit_13A_Flip_S (Medium)

Sony DSC QX100_1

Sony DSC QX10_toc

QX100_Top-1200

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.