Din 16 ianuarie, grila de canale a Romtelecom se îmbogățește cu șapte noi canale High Definition: AXN HD, History HD, Sundance HD, Shorts HD,...
Philips 65PFL9708 - EUROPEAN ULTRA HD TV 2013-2014Din 16 ianuarie, grila de canale a Romtelecom se îmbogățește cu șapte noi canale High Definition: AXN HD, History HD, Sundance HD, Shorts HD, iConcerts HD, FashionTV HD și Filmbox HD. Acestea vor fi disponibile promoțional fără costuri suplimentare pentru toți clienții Romtelecom care au pachetul HD.

Canalele nou introduse acoperă o gamă largă de tematici, la o calitate a imaginii excelentă: cei pasionați de filme se pot delecta urmărind filmele și serialele disponibile pe AXN HD și Filmbox HD, cele mai noi producții independente pe Sundance HD sau divertisment faptic (factual entertainment) pe History HD ori filme de scurt metraj pe Shorts HD.

Melomanii au la dispoziție iConcerts HD, iar fashionistele vor putea vedea în cele mai mici detalii ultimele trenduri în modă pe FashionTV HD.

Toate cele șapte canale nou introduse în oferta de televiziune de la Romtelecom vor fi disponibile promoțional clienților care au pachetul HD.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.