De-a lungul anilor, Google a oferit tot mai mult din serviciile sale și pentru concurenți de la Apple și sistemul lor iOS. Iar acum,...
google playDe-a lungul anilor, Google a oferit tot mai mult din serviciile sale și pentru concurenți de la Apple și sistemul lor iOS. Iar acum, Google a lansat un alt serviciu prin care utilizatorii pot reda filme și emisiuni TV pe care le-au ales din Google Play și pe iPhone, iPad, sau iPod touch. Totuși există și unele compromisuri destul de serioase în această nouă aplicație.

Pentru început, nu puteți cumpăra filmele sau emisiunile TV în aplicația în sine, iar acest lucru nu este o surpriză pentru că Apple ar fi în măsură să încaseze o bucată din toate aceste vânzări. Totuși, ca un lucru pozitiv, clipurile video oferite sunt încărcate destul de rapid, fără niciun lag și au o calitate foarte bună.

Ce ar fi de reținut este faptul că, dacă ați investit masiv în ecosistemul media din Google Play, acum există o opțiune de a viziona clipurile video și pe iOS. Le puteți chiar trimite pe Chromecast dacă vreți să vă uitați la ele pe televizor.

Revenind, acestea fiind spuse, afacerea nu pare, totuși, prea interesantă atâta timp cât nu poți accesa acele fișiere video offline, iar acest lucru nu poate să înlocuiască nicidecum iTunes Store de la Apple.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.