Huawei Technologies, cel mai mare producător de smartphone-uri din China, a înregistrat o creştere cu 8% a veniturilor din anul anterior pe fondul vânzării...
Huawei Ascend P6Huawei Technologies, cel mai mare producător de smartphone-uri din China, a înregistrat o creştere cu 8% a veniturilor din anul anterior pe fondul vânzării unui număr mai mate de gadgeturi şi al cererii pentru echipamente wireless de mai mare viteză.

Oficialii companiei au anunţat faptul că vânzările au trecut pragul de 39 de miliarde de dolari. Profitul operaţional depăşeşte, de asemenea, suma de 4,7 miliarde de dolari.

În afară de cererea mai mare pentru telefoane inteligente, atât din propria ţară cât şi la nivel internaţional Huawei, care este şi cel mai mare producător de echipamente ăentru reţele mobile din China, a beneficiat de focusul pe care chinezii îl au pentru serviciile wireless de generaţia a patra. La finalul lui 2013, trei dintre operatorii de telefonie mobişă pe care statul chinez îi controlează au primit licenţe pentru servicii 4G comerciale. În plus, China Mobile, cel mai mare operator de telefonie mobilă din lume după numărul de utilizatori, a început dezvoltarea 5G (plănuieşte să cheltuiască 600 de milioane de dolari până în 2018 pentru dezvoltarea acestui serviciu).

În prezent, Huawei a furnizat 110 dintre cele 244 de reţele 4G LTE ale lumii. Rezultatele anunţate de companie se înscriu în targetul de plus 12% pe care Huawei îl viza pentru 2013 comparativ cu 2012.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.