Allview a lansat, recent, smartphone-ul A5 Quad. Noul device este dotat cu un procesor Quad Core de 1,3 GHz, display de 4,3’’, două camere...
A5_Quad Poza PrincipalaAllview a lansat, recent, smartphone-ul A5 Quad. Noul device este dotat cu un procesor Quad Core de 1,3 GHz, display de 4,3’’, două camere foto, rulează sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean şi este compatibil cu tehnologia HD Voice.

„Destinat celor care vor să se bucure de toate facilităţile unui smartphone performant la un preţ accesibil, A5 Quad oferă viteză de procesare sporită, o experienţă fluentă de browsing şi multi-tasking şi o interfaţă prietenoasă”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Noul device Allview este dotat cu o cameră principală de 5MP cu Auto Focus, Led Flash, funcţie de înregistrare video Full HD şi fotografiere HDR. Camera dispune de funcţiile panoramic photo, best picture, background clearup şi face detection. În partea frontală a telefonului se află o a doua cameră foto care facilitează convorbirile video.

A5 Quad oferă conectivitate 3G prin HSPA+, Bluetooth şi Wi-fi direct.

Smartphone-ul este compatibil cu tehnologia Miracast care permite transferul imaginii şi al sunetului de pe device pe orice televizor cu port HDMI prin intermediul adaptorului wireles display Smart2View.

Smartphone-ul A5 Quad este disponibil în două variante de culoare (alb şi negru) şi poate fi achiziţionat din magazinele partenere la preţul de 599 lei.

  • Dan Andrei

    21/01/2014 #1 Author

    Imi place enorm de mult noul telefon a celor de la Allview. Si inca nu-mi vine sa cred 599 lei cu procesor Quad Core? Incredibil de accesibil. Telefonul este compatibil si cu tehnologia Smart2View, care iti poate reda fisierele din telefon si pe un televizor compatibil.

    Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.