Producătorul japonez de electronice, Sony, are un început de an în forţă, cu multe lansări şi proiecte în lucru. Ieri vă povesteam despre zvonurile...
01_Xperia_T2_UltraProducătorul japonez de electronice, Sony, are un început de an în forţă, cu multe lansări şi proiecte în lucru. Ieri vă povesteam despre zvonurile privind posibilitatea ca noul Windows Phone să fie făcut de cei de la Sony.

După ce în urmă cu o săptămână, în cadrul târgului Consumer Electronics Show, care s-a desfăşurat între 7 şi 10 ianuarie la Las Vegas, oficialii companiei au arătat lumii întregi noile smartphone-uri Xperia Z1 Compact şi Z1s, azi au fost anunţate alte două gadgeturi care duc focusul companiei spre zona de entertainment: Xperia T2 Ultra şi Xperia E1.Totodată, cele două device-uri anunţate azi reprezintă un prim pas al Sony către clienţii din ţările emergente.

Sony lansează cea mai mică și ușoară cameră digitală Wi-Fi cu lentile interschimbabile

Xperia T2 Ultra este un telefon masiv, cu ecran de 6 inci (denumit generic phablet), display HD 720p şi cameră de 13 megapixeli. Device-ul este destinat în principal clienţilor din China, Orientul Mijlociu, Africa sau Asia-Pacific, şi poate fi achiziţionat atât în varianta dual sim cât şi single sim. Phablet-ul are un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon cu 1 GB de RAM, suport LTE şi baterie de 3.000 mAh. Este subţire – 7,6 milimetri – şi uşor, oficialii Sony denumindu-l drept “cel mai portabil smartphone cu ecran de 6 inci“.

Gadget Trends: “Jucăriile” Sony expuse la CES 2014

0_Xperia_E1Comparativ, modelul Xperia E1 (care de asemenea poate fi achiziţionat atât single sim cât şi dual sim) are un ecran de 4 inci, 480×800 pixeli, un procesor dual-core de 1.2 GHz  cu 512 MB de RAM şi capacitate de stocare de 4 GB. Nu are suport LTE, dar funcţionează cu reţele HSPA+.

Principalul punct de atracţie al gadgetului sunt boxele de 100 db, despre care oficialii Sony spun ca sunt atât de puternice încât sunetul se aude clar chiar şi lângă o motocicletă pornită.

Potrivit reprezentanţilor companiei, este posibil ca gadgeturile să nu ajungă pe piaţa americană, însă în pieţele targetate preţul acestora va fi unul mediu.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.