Gadget trends: Moto X, în Europa începând cu luna februarie Gadget trends: Moto X, în Europa începând cu luna februarie
Oficialii producătorului de electronice Motorola Mobility, companie deţinută de Google, au anunţat recent disponibilitatea flagship-ului Moto X pe piaţa europeană începând cu luna februarie... Gadget trends: Moto X, în Europa începând cu luna februarie
moto-xOficialii producătorului de electronice Motorola Mobility, companie deţinută de Google, au anunţat recent disponibilitatea flagship-ului Moto X pe piaţa europeană începând cu luna februarie a acestui an.

Astfel, potrivit acestora, smartphone-ul Motorola va putea fi achiziţionat în Franţa şi Germania pentru 429 de euro, în Marea Britanie preţul gadgetului fiind de 380 de lire. Anunţul disponibilităţii la nivel european a smartphone-ului vine la un an de la lansarea versiunii low cost Moto G, care a targetat pieţele din afara Statelor Unite şi se vinde la circa 130 de lire în Marea Britanie.

1moto-xDeşi cele două telefoane sunt asemănătoare ca design, Moto X, primul device dezvoltat de companie integral sub conducerea Google, este un smartphone Android care oferă un ecran AMOLED de 4,7 inci cu rezoluţie HD, un procesor Qualcomm MSM8960DT de 1,7 Ghz şi un procesor grafic Adreno 320, 2 GB de memorie RAM, 16 sau 32 GB de memorie internă şi o cameră foto cu senzor de 10 MP. Totodată, gadgetul are particularităţi de software precum comenzi vocale şi notificări active care apar pe anumite părţi ale ecranului.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.