Gigantul din Cupertino, Apple, plănuieşte să îşi vândă smartphone-urile la preţuri mai mici, anunţă Times of India citat de presa internaţională. Potrivit unor informaţii...
india smartphoneGigantul din Cupertino, Apple, plănuieşte să îşi vândă smartphone-urile la preţuri mai mici, anunţă Times of India citat de presa internaţională.

Potrivit unor informaţii relatate de reprezentanţi ai unor companii indiene care lucrează cu Apple, compania americană va aduce la preţul de circa 250 de dolari varianta iPhone 4 pentru fanii din India.

Preţul, printre cele mai mici din lume, sugerează posibilitatea unei schimbări de strategie pentru producătorul iPhone şi iPad care a pierdut o importantă cotă de piaţă în ţări precum India şi China.

Potrivit jurnaliştilor Times of India, versiunea de 8GB a iPhone 4 ar urma să fie scoasă la vânzare cu un discount de peste 40% comparativ cu preţul de retail, asta dacă luăm în calcul un sistem de buyback şi rate lunare.

În prezent, pe piaţa indiană sunt prezente versiunile iPhone 5S, 5C şi 4S. La finalul lunii octombrie a anului trecut, cota de piaţă a Apple pe segmentul de smartphone din India era de 1,4%. Comparativ, Samsung avea o cotă de piaţă de 42%.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.