Potrivit celor mai recente informaţii date publicităţii de gigantul din tehnologie Google, dezvoltatorul motorului de căutare omonim şi al sistemului de operare Android, numărul...
android-jelly-beanPotrivit celor mai recente informaţii date publicităţii de gigantul din tehnologie Google, dezvoltatorul motorului de căutare omonim şi al sistemului de operare Android, numărul device-urilor care folosesc varianta Jelly Bean (4.1, 4.2, 4.3) a Android a ajuns la 59,1% din totalul utilizatorilor acestui sistem.

Aceasta reprezinză o majorare cu aproape 6 procente comparativ cu luna precedentă.

În acelaşi timp, cea mai recentă variantă a Android, KitKat (4.4), lansată pe piaţă în urmă cu două luni, a ajuns pe 1,4% dintre gadget-urile care folosesc tehnologia Google.

Comparativ, cea mai nouă platformă lansată de Apple, a trecut în urmă cu o lună pragul de adopţie de 78%.

Deşi are doi ani vechime, Gingerbread (2.3.3-2.3.7) se regăseşte încă pe un număr destul de important de device-uri cu Android, mai exact, pe 21,2% dintre ele, în timp ce Ice Cream Sandwich (4.0.3-4.0.4) este instalat pe 16,9% dintre acestea.

Cu toate că oficialii Google nu au dat publicităţii numărul exact al smartphone-urilor şi tabletelor care au la bază sistemul de operare Android, jurnaliştii The Next Web spun că numărul acestora a depăşit un miliard de unităţi.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.