LG a prezentat în cadrul CES 2014, la Las Veags, brățara Lifeband Touch şi căştile Heart Rate, două produse portabile care marchează prima incursiune...
LG Heart Rate Earphones 3LG a prezentat în cadrul CES 2014, la Las Veags, brățara Lifeband Touch şi căştile Heart Rate, două produse portabile care marchează prima incursiune a companiei în tehnologia fitness. Cu un design confortabil, ambele produse sunt compatibile cu celelalte dispozitive, astfel încât monitorizarea sănătăţii nu necesită un efort suplimentar în afară de prinderea unei brățări şi utilizarea unor căşti.

Brățara Lifeband Touch este un măsurător inteligent al activităţii ce încorporează un design îndrăzneţ şi este compatibil cu monitoarele de ritm cardiac (HRM), precum şi cu smartphone-uri. În acelaşi timp, design-ul unic dual-function al căştilor inovatoare Heart Rate oferă o modalitate convenabilă pentru utilizatori de măsurare a bătăilor inimii în timp ce exersează.

Ambele dispozitive sunt proiectate cu scopul de a permite consumatorilor un control mai mare asupra sănătăţii lor. Lifeband Touch şi căştile Heart Rate se pot conecta una la cealaltă fără fir, creând un ecosistem portabil fără fir. Conectate la smartphone-uri (suportă Android şi iOS), dispozitivele pot transmite date la aplicaţia LG fitness intuitivă și uşor de utilizat sau către aplicaţii terţe cum ar fi: MyFitnessPal, Runkeeper sau MapMyFitness.

LG_Lifeband TouchBrăţara Lifeband Touch a fost proiectată să fie asimetrică şi flexibilă, oferind mai mult confort şi stil spre deosebire de alte brăţări fitness uşor de purtat. Dispunând de un panou tactil OLED care afişează timpul, elementele bioemtrice integrate, apelurile primite şi comenzile muzicale, construit pe 3 axe, accelometrul şi alimetrul pemit dispozitivului să măsoare cu acurateţe indicatorii cheie de performanţă cum ar fi: distanţa, viteza, numărul de paşi, caloriile consumate şi ritmul proiectat. Toate aceste informaţii sunt disponibile prin atingerea display-ului OLED.

Proiectat pentru a fi uşor şi simplu de utilizat, acesta include un algoritm unic de mişcare senzorială care porneşte automat ecranul în momentul în care purtătorul îşi roteşte încheietura. Lifeband Touch oferă, de asemenea, conectivitate wireless prin Bluetooth pentru a transmite date către un smartphone sau pentru a primi date de la dispozitive terţe, cum ar fi căştile Heart Rate.

Căştile LG Heart Rate încorporează tehnologia senzorială PerformTek® ce măsoară semnalele fluxului sângelui din interiorul urechii pentru a capta cu acurateţe datele biometrice cum ar fi ritmul cardiac şi consumul maxim de oxigen (VO2 maxim). Precum un dispozitiv de monitorizare continuă a ritmului cardiac, PerformTek® şi-a dovedit acurateţea în timpul unei activităţi fizice riguroase.

În plus, design-ul flexibil le face mai uşor de purtat spre deosebire de alte dispozitive similare. Un medalion clip-on conectat la căşti oferă conectivitate Bluetooth, care permite unităţii să transmită date către un smartphone, iar brăţara Lifeband Touch oferă o experienţă fără fir.

„Ne-am dorit să aducem pe piaţă produse de fitness uşor de purtat, care să îndeplinească aşteptările consumatorilor pasionați de cele mai noi tehnologii şi să oferim ceva nou, care în cazul nostru a însemnat design excepţional, confort şi funcţionalitate”, a declarat Jim Clayton, vicepreşedinte executiv al diviziei New Business al companiei LG Home Entertainment. „Unicitatea dispozitivelor noastre este dată de faptul că nu au fost concepute pentru exerciţiu, cât pentru utilizarea zilnică la birou sau acasă”. Cu Lifeband Touch poţi fi apelat şi poţi primi notificări de pe smartphone în timp ce căştile Heart Rate redau o muzică de fundal pe tot parcursul zilei, chiar şi atunci când nu faci exerciţii. Sunt mult mai mult decât nişte aparate pentru fitness.”

Lifeband Touch şi caştile Heart Rate vor fi disponibile începând cu prima jumătate a anului 2014 în Statele Unite, urmând să fie lansate şi pe alte pieţe.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.