Operatorul de transport aerian low cost Wizz Air a anunţat prima promoţie a anului 2014, reducând cu 20% toate tarifele pentru rezervările făcute pe...
Wizz AirOperatorul de transport aerian low cost Wizz Air a anunţat prima promoţie a anului 2014, reducând cu 20% toate tarifele pentru rezervările făcute pe wizzair.com în data de 9 ianuarie, până la miezul nopţii. Pasagerii pot profita de reducerea de 20% în momentul rezervării biletelor pentru cele 95 de destinaţii, din cele 35 de ţări din reţeaua Wizz Air.

“Credem că pasagerii preferă Wizz Air nu doar datorită tarifelor foarte mici dar şi pentru echipajul foarte prietenos, serviciile oferite, aeronavele noi şi confortabile şi pentru reţeaua de destinaţii. Acestea sunt motivele pentru care să zburaţi cu noi în 2014 şi pentru a da startul noului an de călătorii, am redus astăzi cu 20% tarifele pentru toate rutele”, a declarat Daniel de Carvalho, marketing manager Wizz Air.

Potrivit oficialilor companiei, reducerea se aplică tarifului de zbor, incluzând toate taxele şi este valabilă pentru rezervările noi. Discount-ul nu se aplică tarifelor pentru serviciile opţionale (cum ar fi taxa de bagaje) şi pentru taxa de rezervare.

Wizz Air este cea mai mare companie low-fare din Europa Centrală şi de Est şi operează o flotă de 45 de aeronave Airbus A320 de la 19 baze, peste 300 de rute făcând legatură cu 90 de destinaţii din 35 de ţări. Compania a transportat 13,5 milioane de pasageri în 2013, reprezentând o creştere de 12% comparativ cu anul precedent. Gradul mediu de încărcare a fost de 86%. Totodată, Wizz Air  a anunţat pentru 2014 noi rute din Craiova spre Barcelona, Bologna, Dortmund şi Roma Ciampino, ce se vor adăuga reţelei locale, de 72 de rute.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.