Apple a dus tehnologia la un alt nivel odată cu încorporarea tehnologiei de scanare a amprentelor, ca măsură de securitate, în noua generaţie de...
android vs iphoneApple a dus tehnologia la un alt nivel odată cu încorporarea tehnologiei de scanare a amprentelor, ca măsură de securitate, în noua generaţie de iPhone-uri, ridicând mingea la fileu, în acelaşi timp, altor companii de profil.

Se pare că Samsung, cel mai aprig rival al său a preluat-o şi plănuieşte pentru noul smartphone Galaxy S5 – despre care se zvoneşte că s-ar lansa în luna aprilie a acestui an – integrarea unui sistem de scanare a retinei pentru a securiza gadgetul.

Într-un interviu acordat de Lee Young Hee, vice-preşedinte în cadrul diviziei de mobile a companiei sud-coreene, pentru jurnaliştii Bloomberg, acesta declară faptul că S5 va fi lansat odată cu o nouă generaţie a smartwatch-ului Galaxy Gear, va avea un design mai captivant, precum şi funcţii avansate.

Anunţul oficialilor Samsung vine la câteva ore după o altă informaţie preluată de presa internaţională. Şefii celoi doi giganţi se vor întâlni luna viitoare într-o sesiune de mediere pentru a discuta despre problemele legate pe patente despre care ştim prea bine şi pentru care se tot judecă de ceva timp.

Până atunci însă, mănuşa a fost aruncată. Aşteptăm următorul pas!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.