Sharp demonstrează puterea pixelilor în noile tehnologii expuse la ces 2014: tehnologie 8K, ecrane 3D care nu mai au nevoie de ochelari, tehnologia AQUOS...
Sharp_CES2014Sharp demonstrează puterea pixelilor în noile tehnologii expuse la ces 2014: tehnologie 8K, ecrane 3D care nu mai au nevoie de ochelari, tehnologia AQUOS Quattron+ (Q+), AQUOS 4K Ultra HD, IGZO sunt doar câteva dintre premierele SHARP în 2014.

În 2014, Sharp America va prezenta Quattron Pro (Quattron+), a doua generație a tehnologiei bazate pe patru culori în care pe lângă consacratul RGB, Sharp a adăugat pixelul galben. Aceste modele pot reda o imagine cu o rezoluție de 2,5 ori mai mare decât cunoscutul Full HD, altfel spus poate afișa imagini inclusiv 4K.  Cu Quattron Pro imaginile devin mai vii și mai clare, grație tehnologiei Upscaler care transformă sursele de rezoluție mică sau Full HD până la o rezoluție 4K. Culorile par mai strălucitoare și mai naturale, ceea ce transformă documentarele, spre exemplu, în experiențe aproape reale.

Modelul Quattron Pro din seria Aquos din primăvara lui 2014.               

Quattron+Tot la CES, Sharp America va prezenta și gama completă a modelului AQUOS Full HD și Ultra HD, inclusiv modelel cu rezoluție începând de la 1080p până la 4K Ultra HD, care oficial vor fi lansate în Europa la sfârșitul anului 2014. În plus, Sharp prezintă și aplicațiile sale care încorporează tehnologia IGZO și o serie inovativă de tehnologii audio fără fir, dovedindu-și astfel una din valorile centrale ale brandului: că este o companie care inovează pentru întreaga societate.

Nu în ultimul rând, Sharp va prezenta la CES 2014 prototipul ecranului 3D 8K de 85 de inchi, conceput în parteneriat cu Phillips și Dolby. Cel mai notabil este că acest model 3D elimină ochelarii speciali, prin urmare telespectatorii se pot bucura cu ochiul liber de o imagine 3D.

“Cu toții vrem să vedem mai bine. Mai multe detalii, mai multă profunzime, mai multă culoare. Sharp a venit în SUA cu o serie de tehnologii de afișaj care pregătesc terenul pentru un viitor în care va predomina înalta rezoluție”, a declarat Toshiyuki Osawa, CEO și Președintele Sharp Electronics Corporation. “De la modelul 3D cu 8K care nu mai are nevoie de ochelari, la Quattron + (Quattron Pro in Europa) sau IGZO, Sharp face o demonstrație avantgardistă a opțiunilor de afișare de înaltă rezoluție care vor revoluționa experiența de vizualizare acum și în viitor.”

85-inch class 8K LED TV8K

4K azi, 8K mâine. Sharp vă ajută să trageți cu ochiul puțin în viitor și aduce la CES 2014 rezoluția 8K pe un ecran de 85 de inchi. Sharp devine astfel primul brand care iese la rampă cu această tehnologie superinovativă capabilă de o rezoluție uimitoare de 7680 x 4320. În traducere, de 16 ori rezoluția unui model HDTV. 8K poate reda în premieră absolută un nivel incredibil al detaliilor și imagini de înaltă calitate.

IGZO

IGZOPentru prima dată, Sharp expunea la CES 2013 în Statele Unite uimitoarele posibilităţi ale tehnologiei IGZO (prescurtarea de la inidiu galiu zinc oxid) şi lansa primele produse care o integrau. Astăzi şi în viitor, IGZO va sta la baza unei întregi generaţii de produse de afişare, care sunt mult mai eficiente energetic, produc imagini de înaltă rezoluţie şi sunt ultrasensibile la atingere.

Sharp este prima companie care a introdus-o în producția de masă. Din 2013, IGZO a ajuns să fie încorporat în diverse alte produse mobile, de la notebook-uri, telefoane inteligente, tablete și LCD-uri. O noua generație de ecrane, Micro Electro Mechanical System (MEMS) este cea mai recentă aplicație a tehnologiei IGZO.

Noua generație de ecrane

La CES 2014, Sharp va prezenta și viitoare sa generație de ecrane care vor încorpora o oglindă pentru a afișa imaginile de înaltă rezoluție împreună cu seria de afișaje fără margine cu diagonală de 46 de inchi și cu tehnologia IGZO integrată.

Playerul universal compatibil WiSA

Sharp Electronics a prezentat la CES 2014 și playerul universal SD-WH1000U, primul sistem de acest gen compatibil WiSA (Wireless Speaker Audio). Playerul este primul dispozitiv care transmite sunet necomprimat la o frecvență 24-bit/96kHz și video Full HD la o rezoluție  de 1080p și totul fără fir. Dispozitivul a primit deja la CES 2014 premiul pentru inovație și design la categoria  High Performance Home Audio.

“Sharp a revoluționat dintotdeauna industria televizoarelor și face acum același lucru în cea audio, introducând un produs audio de înaltă rezoluție”, a declarat Jim Sanduski, Vice President pentru produse strategice în cadrul  Sharp Electronics Marketing Company of America (SEMCA). “Acum, calitățile noului player universal Sharp vor revoluționa modul în care sunt configurate sistemele audio și home theater pe care le avem acasă. Combinația între transmisia audio necomprimată și fără fir și cea video full HD de asemenea fără fir va genera o experiență absolut unică”, a adăugat acesta.

Sistemele audio ale anului 2014

Sharp va introduce o linie nouă de sisteme audio în 2014, capabile să scoată maxim din conectivitatea oferită via Bluetooth sau NFC, integrate  acum pentru o oferi o experiență audio acasă de neuitat.

Sistemul audio include cinci produse echipate toate cu Bluetooth:  un speaker wireless, două sound bars, un microsistem și un dispozitiv de execuție. Totodată, Sharp a prezentat și trei produse care permit cu ușurință conectarea la tehnologia NFC. Este vorba despre GX-BT7, un sistem cu speaker și Bluetooth, fără fir; HT-SB602, un sound bar echipat cu NFC și Bluetooth; DK-KP85P, un microsistem echipat și el cu Bluetooth cu un dock de luminare, facilitate de playback via USB, CD drive, audio input și cu AM/FM tuner; XL-HF202P, un sistem de execuție cu Bluetooth.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.