Monitorul de gaming de 27 inci este primul din lume și cel mai rapid model ce suportă tehnologia NVIDIA G-SYNC pentru o finețe uimitoare...
asus-rog-swiftMonitorul de gaming de 27 inci este primul din lume și cel mai rapid model ce suportă tehnologia NVIDIA G-SYNC pentru o finețe uimitoare și efecte vizuale precise la rezoluție 2560×1440-pixel (WQHD).

ROG Swift PG278Q este capabil să se sincronizeze cu rata plăcii video oferind un răspuns ultra-rapid, pentru imagini incredibile oferite atât astăzi cât și pe viitoarele generații de jocuri. Imaginile incomplete, grafica tremurândă și latențele vor fi de domeniul trecutului, o experiență vizuală fluidă fiind asigurată de rata de reîmprospătare de peste 120Hz și timpul de răspuns de 1ms.

ROG Swift PG278Q este conceput pentru confort și simplitate, având caracteristici ergonomice cum ar fi înclinarea, pivotarea și ajustarea pe înălțime. Acesta dispune de un meniu intuitiv afișat pe ecran cu cinci direcții și navigare de tip joystick, plus un sistem inteligent de administrare a cablurilor. Rama ultra-subțire de 6mm a monitorului îl face perfect pentru configurații de joc multi-display.

În paralel cu monitorul de gaming ROG Swift PG278Q, Jonney Shih, președintele ASUS a prezentat inovațiile companiei în cadrul conferinței susținută la CES 2014. Printre noutăți ASUS se mai numără seria de telefoane ZenFone cu diagonale de 4″, 5″ și 6″, hibridul laptop-tabletă cu două sisteme de operare Transformer Book Duet (TD 300), telefonul PadFone mini ce se transformă într-o tabletă de 7″, interfața ZenUI.

În discursul său, Jonney Shih a urmărit activitatea ASUS în spiritul sloganului “In Search of Incredible”, de a aduce inovația tehnologică în viața cotidiană.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.